1. Home
  2. Sajmovi
  3. BMW na Salonu automobila u Beogradu
BMW na Salonu automobila u Beogradu
0

BMW na Salonu automobila u Beogradu

1.29K
0
Podelite sa prijateljima:

Na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, BMW Srbija nastupa u posebnoj hali, na skoro 3000 m2, u kojoj će se naći svi brendovi BMW grupe: BMW, MINI, BMW Motorrad i, kao specijalan gost, brend Rolls-Royce.

Tim povodom na konferenciji za novinare, prisutnim predstavnicima medija obratili su se: generalna direktorka Delta Auto Grupe, Aleksandra Đurđević, direktor marketinga BMW-a, Volfgang Brejer, kao i predstavnici brenda Rolls-Royce – direktor koroprativnih komunikacija za Centralnu i istočnu Evropu, Frenk Timan i dizajner modela Cullinan, Pavle Trpinac.

 

“Nijedan drugi BMW ne može parira popularnosti Serije 3. To je naš najuspešniji model i najprodavaniji premijum automobil širom sveta. Tokom poslednjih 40 godina više od 15 miliona korisnika je reklo: BMW Serije 3 – to je moj auto!

Novi BMW Serije 3 ostaje sportski najizražajniji sedan u svom segmentu. Uvereni smo da će i ovo novo izdanje takođe stvoriti entuzijazam ovde u Srbiji i širom sveta.” rekao je Volfgang Brejer, direktor marketinga BMW grupe.

U BMW hali, hali 2A beogradskog sajma, izloženo je 30 automobila i 11 motocikala. Publici u Srbiji premijerno su predstavljeni najnoviji automobili BMW game – Ultimativni sportski sedan BMW Serije 3, prvi ikada BMW X7, najveći član porodice X, BMW Serije 7, BMW Serije 8 Cabrio i jedinstveni BMW Z4. Takođe, već dobro poznat, potpuno električni BMW i3 sa svojom 30% jačom baterijom od 120 Ah koja obezbeđuje domet do 300 kilometara.

Brend MINI 2019. godine proslavlja svoj 60. rođendan s porukom “Tradicionalno savremen”. Tim povodom pripremljeni su posebni uslovi za sve kupce MINI vozilačetiri godine garancije, tri godine redovnog servisa, dve godine kasko osiguranja i jedno iznenađenje za svakog kupca, koji važe do kraja trajanja Sajma. Specijalna edicija “MINI 60 godina” očekuje se početkom aprila i to u boji karakterističnoj za britanske trkačke automobile “British Racing Green”, a moguće ju je poručiti tokom Sajma.

Brend Rolls Royce je predstavio verovatno najveću senzaciju ovogodišnjeg Salona, svoj prvi luksuzni 4×4 model – Rolls Royce Cullinan.

Kada je BMW Motorrad u pitanju – premijere na Sajmu imaju BMW R1250 GS, R1250 GS Adventure, BMW R1250 RT kao i popularni BMW skuteri BMW C400X i BMW C400GT.

Ne propustite da posetite BMW halu i uživate u svim modelima BMW grupe.

Delta Motors

(1285)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments