1. Home
  2. Vesti
  3. BMW priprema nešto posebno za 17. avgust
BMW priprema nešto posebno za 17. avgust
0

BMW priprema nešto posebno za 17. avgust

242
0
Podelite sa prijateljima:

BMW radi na nečemu što će biti obelodanjeno za par nedelja. Preciznije, radi se o 17. avgustu, koji je označen kao dan kada „put više nikada neće biti isti“. Dotični „tizer“ je objavljen na društvenoj mreži Facebook.

Ključno pitanje je o čemu se tu radi? Neki smatraju da se radi o „toples“ seriji 8, međutim, čini se da konture baš i ne odgovaraju novoj bavarskoj perjanici. Da nije reč o i8 u targa varijanti?

Dakle, do 17. avgusta je ostalo još malo, a taj datum par dana prethodi „Pebble Beach Concours d’ Elegance“ manifestaciji, a poznato je da premijum proizvođači obožavaju da svoje koncepte obelodane upravo tada. BMW-ov „Designworks“ studio kraj Los Anđelesa je par sati udaljen, tako da bismo mogli da vidimo neki vizionarski dizajn. Prošle godine je BMW na ovom mestu izveo automobil Elvisa Preslija, 507 iz 1957. , koji je u potpunosti restauriran. Da misteriozni model nije možda omaž BMW-u 507?

Hajde da se vratimo u realnost. Velike su šanse da se ovoga puta radi o novom Z4 u konceptnoj verziji. Serijska treba da stigne na tržište sledeće godine. Kao što je poznato, DNK deli sa novom Toyotom Suprom, pa čak se i na silueti to primeti.

 

(242)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments