1. Home
  2. Vesti
  3. Čak će i električni Ferrari biti glasan tokom seksa
Čak će i električni Ferrari biti glasan tokom seksa

Čak će i električni Ferrari biti glasan tokom seksa

158
0
Podelite sa prijateljima:

Sudeći po onome što govori izvršni direktor italijanskog proizvođača egzotičnih automobila, Benedeto Vinja, ni električni Ferrari, ne bi trebalo da izađe pred kupce bez zvuka koji inače prati automobile sa unutrašnjim sagorevanjem goriva. Inače, prvi električni automobil s logotipom propetog konjića će biti lansiran sledeće godine, a dotle specijalisti u italijanskom brendu rade na posebnim „zvučnim sekvencama“.

Kao što je opšte poznato, električni automobili mogu biti gotovo lišeni bilo kakvih zvukova, ali zvuk motora i izduvnih gasova je važan deo emocija koje čovek dobija od zanimljivih automobila. Izvršni direktor automobilske kompanije iz Maranela, Benedeto Vinja odbacuje, bolje reći raspršuje strahove kupaca da će električni Ferrari izgubiti ovaj deo svoje ličnosti.

Prema njegovim rečima, oni će vozačima ponuditi ista jedinstvena iskustva kao što su karakteristična za eksploataciju Ferrarija sa unutrašnjim sagorevanjem benzina. „Svaki Ferrari koji sklopimo je jedinstven. Kada razvijamo Ferrari, gledamo na performanse, dizajn, detalje vožnje i održivost“, rekao je Vinja, a preneo poznati američki mediji CNBC. „Ako poznajete tehnologiju, znate da se mnogo toga može uraditi i s električnim automobilima“, rekao je on kada su ga pitali o zvuku baterijskog automobila.

Prema njegovim rečima, Ferarijevi modeli nisu prosti aparatčići kao mnogi drugi automobili. „Kada govorimo o luksuznim automobilima kao što je naš, govorimo o emocijama koje možemo da ponudimo klijentu. Ne govorimo o automobilima orijentisanim na funkciju, kao što su drugi električni automobili koje vidite na putu“, rekao je on.

Benedeto Vinja navodi da baš iz tog razloga, proizvođač automobila kojim komanduje, vredno radi na „zvučnom potpisu“ električnih automobila koje će lansirati kada kucne čas. Oni bi trebalo da budu osmišljeni na način da „pokreću emocije i odgovaraju zvucima motora s unutrašnjim sagorevanjem benzina“.

Ferrari razumljivo nije prvi koji je električnim automobilima pozajmio jedinstven zvuk. Međutim, moramo da dozvolimo da nas iznenadi kako će oni zvučati.

AutoRepublika

(158)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments