1. Home
  2. Vesti
  3. Fiat 500L u ulozi kamermana za Ferrari SF90 Stradale (VIDEO)
Fiat 500L u ulozi kamermana za Ferrari SF90 Stradale (VIDEO)
1

Fiat 500L u ulozi kamermana za Ferrari SF90 Stradale (VIDEO)

255
1
Podelite sa prijateljima:

Italijanska marka snima novi promotivni video za svoj hiperautomobil, a vozilo koje je poslužilo baza za snimatelje je šumadijski Fiat 500L. 

Nije to čudan izbor, jer uostalom, 500L ima poprilično veliki prtljažnik plus peta vrata koja se visoko podižu, što sve skupa omogućava lako manevrisanje kamermanu koji se nalazi pozadi.

Ceo snimak odigrao se na stazi Fijorano, gde Ferrari očito sprema novu rundu promotivnih aktivnosti za Stradale SF90. Po italijanski medijima piše se o eventualnom plasiranje kabrio izdanja koje bi trebalo da se pojavi krajem ove ili početkom sledeće godine, no na snimku je jasno da se radi o kupe varijanti koja je već predstavljena javnosti.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u realnosti:

AutoRepublika

(255)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
S mile

2018te smo bili na Paraglajding takmičenju u Berane. C Gora. Bilo par fotografa. Ja fotkao prijatelje mobilnim telefonom. Ali, pitam vozača jednog dzipa koji je povlačio paraglajderiste, da bi postigli visinu… Koturačom… Da li mogu da ih snimim iz džipa… I on me pusti… Posle su se svi fotografi izređali da se i oni voze… Snimaju iz pokreta… Puno znači za fotku dobar položaj… A ovaj 500L…to i radi… Snima se iz njega.