1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai Tucson N Line – prva najbolja stvar do N modela
Hyundai Tucson N Line – prva najbolja stvar do N modela
0

Hyundai Tucson N Line – prva najbolja stvar do N modela

601
0
Podelite sa prijateljima:

Dok čekamo na Tucson N, Hyundai nam je pružio „predjelo“ u vidu Tucsona N Line, paketa koji će biti dostupan za sve modele od 136 do 185 ks.

Najsnažniji je model s 2,0-litarskim CRDi turbo dizel četvorocilindrašem s blagom hibridnom asistencijom u vidu baterije od 0,44 kWh, starter-generatora, niskonaponskog DC/DC konvertera i invertera.

Oni koji su zainteresovaniji za benzinsku varijantu i više sportski doživljaj u vožnji, mogu da se odluče za T-GDI sa 177 ks iz 1,6-litarskog turbo motora. Sve opcije su u skladu s Evro 6d-TEMP standardima, koji su na snagu stupili 1. septembra prošle godine.

N Line je Hyundai opisao kao „više od novog izgleda“. Ovaj paket je razvijen, dizajniran i testiran na Starom kontinentu. Podrazumeva devet kolor opcija, pet odsto kruće opruge nazad i osam odsto napred, kao i direktniji osećaj na volanu.

Agresivniji odbojnici su u skadu s odgovarajućim naplacima od 19 cola, detaljima u sjajno crnom finišu i mrežastoj masci hladnjaka, oivičenoj tamnim hromom. Farove odlikuje crna korona s jedinstvenim DLR potpisom. Tamniji su i okviri prozora a sportska sedišta s „N“ oznakama su presvučena kombinacijom kože i antilopa.

Da bi dodatno stavio fokus na sportski karakter N Line paketa, Hyundai je implementirao alu papučice i ručicu menjača s crvenim akcentom.

Cenovnik još uvek nije poznat, niti je korejska marka uvrstila N Line u konfigurator.

AutoRepublika

 

(601)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments