1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Aion S Max Black Dragon je stvoren za Need for Speed
Aion S Max Black Dragon je stvoren za Need for Speed

Aion S Max Black Dragon je stvoren za Need for Speed

93
0
Podelite sa prijateljima:

GAC, za razliku od većine drugih kineskih proizvođača automobila, ponekad predstavi moćnije modifikacije svojih automobila. Na primer, ima „vruću“ limuzinu Trumpchi Empow R, koja se od osnovnog Empowa razlikuje po dvolitarskom turbo motoru i agresivnom „bodi kitu“. A pre neki dan, GAC je predstavio mnogo složeniju modifikaciju svoje električne limuzine Aion S Max.

Električni automobil sa punim imenom Aion S Max Black Dragon ističe se svojim spoljašnjim okruženjem, kao da je pozajmljen iz subkulture uličnih trka i podešavanja ranih dvehiljaditih. U prevodu, kao da je izašao iz prvih delova serijala Fast and Furiou ili serije igrica Need for Speed Underground. Najznačajniji dekorativni element je slika zmajeve glave na bočnim stranama karoserije. Najverovatnije, ovo nije erbraš, već samo nalepnice na limu. Slika je takođe i na haubi.

Međutim, „Crni zmaj“ nije poznat samo po svojim umetničkim ukrasima. Limuzina je dobila agresivan aerodinamički komplet za karoseriju, koji uključuje razvijeni razdelnik na prednjoj strani, pragove vrata i masivni difuzor pozadi. Postoji i složeno krilo sa gornjim podupiračima. Konačno, Aion S Max Black Dragon ima otvorene točkove sa šestoklipnim kočnicama TEI Racing koje se nalaze unutra.

Nažalost, druge tehničke promene nisu najavljene. „Zmajevita“ verzija je zasnovana na najmoćnijem Aionu S Maxu iz serijskog asortimana. Elektromotor na prednjoj osovini proizvodi 245 KS, što je dovoljno za ubrzanje do „stotke“ za 6,7 sekundi. Trakciona baterija kapaciteta 67,9 kWh obezbeđuje nominalni domet od 610 km. Oslanjanje električnog automobila se sastoji od Mekfersona napred i polunezavisne osovine pozadi.

Prema izveštajima kineske štampe, Aion S Max Black Dragon bi trebalo da se pojavi na tržištu u narednih šest meseci.

AutoRepublika

(93)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments