1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Land Rover Defender 90 kao specijalno i ograničeno izdanje s velikim nasleđem
Land Rover Defender 90 kao specijalno i ograničeno izdanje s velikim nasleđem
0

Land Rover Defender 90 kao specijalno i ograničeno izdanje s velikim nasleđem

173
0
Podelite sa prijateljima:

Land Rover Defender je prvi model u SUV asortimanu britanskog brenda. Moderna reinterpretacija klasike u koju su se polagale velike nade, ali koja nije baš uzela maha ni u jednoj od tri verzije karoserije sa kojima se prodaje, 90 sa troja vrata, 110 sa petoro vrata i 130 sa petoro vrata ali sa tako prostranom unutrašnjošću da može da primi do osam putnika.

Land Rover je doneo više sportskog karaktera u manju karoseriju inspirisan nautičkim sportovima uvođenjem i lansiranjem specijalnog izdanja Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition. Ograničeno izdanje za ljubitelje mora, izvor inspiracije za ovaj SUV koji predstavlja karoseriju „okupanu“ u upečatljivoj pastelno plavoj boji, čiji je ton jedan od najklasičnijih ovog brenda tokom pedesetih i sedmadesetih na klasičnom Defenderu i drugim prethodnicima.

Upečatljiva boja koja je u elegantnom kontrastu sa belo ofarbanim aluminijumskim felnama, ista boja se koristi i na kvakama na vratima ili na krovnoj ploči, dok su kućišta retrovizora sjajno crna. Unutrašnjost ne može biti posebnija, sa tapacirungom kožne obloge Tan Brown Grain Windsor Leather koja se takođe koristi kao ukras za visokotehnološku kontrolnu tablu i panele vrata.

Dodatna, kompletna standardna oprema sadrži sledeće elemente: specijalni krovni nosač, preklopni platneni krov, rashladna kutija za rukavice, ozvučenje Meridian, induktivno punjenje za pametne telephone, adaptivni tempomat sa upozorenjem na sudar, elektronski kontrolisano vazdušno vešanje i farovi Faros Matrix LED.

Model Defender 90 Marine Blue Edition biće proizveden u samo 25 primeraka, i svi su namenjeni Nemačkoj, dostupnim isključivo sa dizel verzijom D250. U pitanju je dvolitarski četvorocilindrični motor sa maksimalnom snagom od 250 KS, sa 8-stepenim automatskim menjačem ZF i sistemom pogona na sva četiri točka „All-Terrain Response”, koji ima nekoliko režima vožnje.

Cena je 99.800 evra sa uračunatim porezom.

AutoRepublika

(173)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments