1. Home
  2. Vesti
  3. Džeremi Klarkson otkrio zašto je „napustio“ The Grand Tour
Džeremi Klarkson otkrio zašto je „napustio“ The Grand Tour
0

Džeremi Klarkson otkrio zašto je „napustio“ The Grand Tour

880
0
Podelite sa prijateljima:

Dugačak jezik Džeremija Klarksona ga je koštao još jednog dobro plaćenog posla. Nakon što je najuren iz čuvene britanske televizijske emisije „Top Gear“, Klarksona je dočekala ista sudbina i u američkom serijalu nazvanom „The Grand Tour“. Posle pet sezona i 44 sezone, Amazon je najavio da neće produžiti ugovor sa „velikom trojkom“ u koju spadaju Ričard Hamon, Džejms Mej i spomenuti Klarkson. Snimanje poslednje sezone je nedavno kompletirano u Zimbabveu, a epizode će biti emotivane tokom ove godine.

Sve je započelo još pre dve godine, kada je Klarkson napisao priču za novine „The Sun“ i u njoj ismevao Megan Markl ili kako je poznajemo kao Megan, odnosno kao vojvotkinju od Saseksa.

Napisao je, „noću ne mogu da spavam i dok ležim budan u krevetu sanjam da će doći dan kada će Megan javno paradirati gola na ulicama svakog grade Velike Britanije dok javnost viče „sramota“ i baca ljudski izmet na nju“. Klarkson je kasnije kontaktirao Megan i njenog supruga Harija, a uputio je i javno izvinjenje preko društvene mreže Instagram.

Tu se pravdao kako je upravo završio gledanje jedne od epizode serije „Igra prestola“ i da su mu takve reči pale na pamet nakon toga, ali da nikada nije pozivao na nasilje. The Sun će reći da je dobio preko 25 hiljada žalbi na dan kada je ovaj rečenica završila u medijima, uz još dodatne tužbe što su dozvolili Klarksonu da je objavi. Potrebno je reći da Amazon nije otpustio Klarksona, kao ni Hamonda ili Meja, već je samo važnost njihovog ugovora istekla, a producenska kuća je odlučila da im ne ponudi novi.

Veliki Džeremi je nedavno pričao sa kolegama iz novina „The Times“ i tvrdi da je sam napustio serijal zato što više nije mogao da se nosi sa teškim zahtevima, kao što je putovanje u mnoge države širom sveta i generalno, s tim  fizičkim naporima koje ovaj posao zahteva.

Takođe je sebe nazvao „starim, debelim i nesposobnim“ da bi i dalje mogao da profesionalno obavlja posao. Klarkson, koji inače ove godine slavi 64. rođendan, je dodao da je tokom poslednjih nekoliko decenija radio sve i svašta sa automobilima i da je jednostavno ostao bez ideja šta uraditi sledeće.


Britanac sada želi da se fokusira na novu emisiju takođe na Amazonu koja se zove „Clarkson’s Farm“. Ovaj serijal prati život Klarksona na svojoj ličnoj farmi u Velikoj Britaniji i fizički zahtevi tokom snimanja su daleko manji…

Zoran Tomasović

(880)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments