1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Novi tizer Lancije Ypsilon
Novi tizer Lancije Ypsilon
1

Novi tizer Lancije Ypsilon

214
1
Podelite sa prijateljima:

„Mic po mic“ pristiže nova Lancia Ypsilon. Nakon trećeg tizera koji je prikazao unutrašnjost, četvrti, kao što najavismo, prikazuje spoljašnjost. Opet da dodamo da nam nije baš najjasnije zašto proizvođači ovako forsiraju svoje prototipove…

Novi tizer prikazuje deo zadnjeg dela sa sofisticiranijim stilom. Već viđeno na konceptu Pu+Ra HPE, a za koji je inspiracija pronađena u modelu Stratos. Kontura je označena LED prstenom za poziciono svetlo, dok se glavne funkcije osvetljenja kao što su kočiona svetla ili pokazivači pravca nalaze u pretposlednjem slovu abecede raspoređenim horizontalno, čime je takođe ispoštovan njen inicijal.

Prednja svetla nude 3D efekat i veću dubinu, integrisani u sjajni crni komad koji će biti standardan u svim verzijama, jer ne samo da služi kao dekorativni efekat, već je i deo police na vratima prtljažnika sa određenim vazduhom. u obliku pačjeg repa, što daje veću sportsku formu. Središte vrata prtljažnika zauzima naziv brenda velikim slovima, modernog fonta i veličine da se ističe, kao i naziv modela na nižem nivou napisan pisanim slovima.

Privlačni rukopis daje elegantniji stil kao što je to bio slučaj sa Fulvijom, Flavijom i Flaminijom u svoje vreme. Takođe je tu i istaknuti zadnji spojler.

Za manje od dva meseca biće predstavljen Ypsilon, koji će isprva da bude električni, a zatim će biti ponuđen i sa hibridnim verzijama. Italijanska firma će ponuditi prvu sa 156 KS i baterijom koja će obezbediti domet veći od 400 kilometara, dok će hibridne verzije imati 1,2-litarski trocilindrični benzinski motor sa 48-voltnim elektromotorom između bloka motora SUS i 6-stepenog automatskog menjača.

AutoRepublika

(214)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
BB

A gdje je onaj tizer kada ga mic po mic vade iz vode? 😜🤣😂