1. Home
  2. Life
  3. Nova Lancia Ypsilon predstavlja revolucionarni i tehnološki virtuelni asistent nazvan SALA
Nova Lancia Ypsilon predstavlja revolucionarni i tehnološki virtuelni asistent nazvan SALA

Nova Lancia Ypsilon predstavlja revolucionarni i tehnološki virtuelni asistent nazvan SALA

162
1
Podelite sa prijateljima:

Stalno kritikujemo proizvođače kako stalno mic po mic objavljuju podatke o modelima koji nadolaze. Tako i Lancia bukvalno pravi slagalicu od predstavljanja novog Ypsilona i imaju plan da objavljuju tizere svake dve nedelje (naizmenično eksterijer i enterijer) do prezentacije krajem februara.

Slučajno ili ne, debi se planira za isti dan kada i novi Renault 5 Electric.

Do velikog događaja 26. februara, tizeri novog Ypsilona će se nastaviti. Prva je bila atraktivna hemisferična induktivna konzola za punjenje, druga je detalj prednje strane, a treća je upravo izašla iz „kuhinje“. Opet je enterijer u pitanju i protagonista je sistem SALA, ali koji istovremeno otkriva mnogo više od onoga što se čini na prvi pogled. Na slici se može videti da kontrolna tabla nije ujednačena, ali da je centralna konzola malo pomerena prema putnicima u odnosu na digitalnu instrument tablu koja se vidi krajnje levo.

Centralni deo koji je najviše napred ima integrisan ekran osetljiv na dodir, sa nizom tastera raspoređenih vertikalno sa obe strane. sa leve strane možete videti Home za povratak na glavni ekran, a ispod toga za podešavanja vozila i podešavanja svetla za hitne slučajeve, dok se temperatura vidi na vrhu. Gore, taj uređaj koji je u obliku letećeg tanjira je SALA.

To je virtuelni asistent nove generacije sa komandama na prirodnom jeziku pomoću kojih se kontrolišu sva podešavanja novog Ypsilona, uključujući i ambijentalno svetlo. Italijanska firma je, preko Luke Napolitana, potvrdila ono što se vidi u ovom tizeru, dva digitalna ekrana visoke rezolucije i centralni potpuno prilagodljiv na osnovu šeme vidžeta. Glavni početni ekran prikazuje najčešća podešavanja zvuka, klimatizacije i svetla, koja se smatraju ključnim za pružanje opuštene i udobne atmosfere za uživanje u vožnji.

Sledeći tizer će ponovo biti spoljni i prikazaće neobičniji zadnji deo koji brend do sada nije pokazao. Ništa novo ako se uzme u obzir da je eksterijer već bio vidljiv u nedavnoj nesreći koju je prvi italijanski model preporođenog brenda. Novi Ypsilon će debitovati početkom godine i od leta će se „trkati“ na evropskim putevima.

AutoRepublika

 

(162)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Tacna ispod balkona…

A gdje mu je taj ekran o kome pričaju…🤔