1. Home
  2. Prezentacije
  3. Debitovao restilizovani Hyundai Elantra
Debitovao restilizovani Hyundai Elantra
2

Debitovao restilizovani Hyundai Elantra

346
2
Podelite sa prijateljima:

Hyundai Elantra za 2024. stiže sa sveobuhvatnim osveženjem koje unapređuje dizajn i tehnologiju limuzine. U prodaju kreće ove jeseni, ali cene još nisu dostupne.

Spolja, Elantra ima novi nos koji Hyundai opisuje kao „nos ajkule“. U poređenju sa prethodnim modelom, tu je nova, oštrija prednja maska sa oštrijim izgledom i tanjim LED svetlima. Prednji branici takođe imaju oštrije linije. Sada je srebrni element u obliku slova U pozadi oko difuzora.

Elantra N dobija izmene na svojoj rešetki, prednjoj maski, bočnim pragovima i zadnjem krilu. Dobija kovane felne od 19 cola sa gumama Michelin Pilot Sport 4S.

Hyundai takođe predstavlja nekoliko novih boja. Ecotronic Grey i Ultimate Red dostupni su za završne nivoe SE, SEL, SEL Convenience, Limited, N-Line, HEV i N. Amazon Grey je za SE, SEL, SEL Convenience, Limited, N-Line i HEV. N-Line dobija egzotično zelenu nijansu.

Elantrina kabina ima neke nadogradnje. Na primer, tu je novi ekran instrument table od 4,2 inča. Završni nivo SEL i viši nivoi dobijaju ekran za informacije i zabavu od 10,25 inča. Tu su i mekane ploče za prednja vrata. Vozilo dobija redizajniranu podlogu za bežično punjenje, jednu prednju utičnicu USB-C i dva porta USB-C pozadi. Limited dobija kožne presvlake za sedišta H-Tex. N-Line i Limited dobijaju stereo sa osam zvučnika.

Ažurirana Elantra takođe ima novu bezbednosnu tehnologiju. Zadnji bočni vazdušni jastuci i podsetnik za zadnji sigurnosni pojas su standardna oprema za sve nivoe opremljenosti. Volan dobija haptičku povratnu informaciju za pomoć pri zadržavanju trake, upozorenje na sudar u mrtvom uglu i sisteme upozorenja za izbegavanje sudara pozadi.

Tehnološki paket sada uključuje standardni stereo sa šest zvučnika i pristupnu tačku za Wi-Fi. Limited dobija monitor sa oklonim prikazom, prikazom mrtvih uglova i upozorenje za parkiranje koji funkcioniše na prednjoj i zadnjoj strani.

Elantra N, model visokih performansi, takođe dobija dosta novih delova. Postoje novi nosači motora, revizije softvera za poboljšanu kontrolu karoserije i uretanski izolatorski prekidač za zadnje vešanje u odnosu na trenutne gumene komade.

AutoRepublika

(346)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Mile

Do 2018. je Elantra bila lepa.

S mile

Vozio sam se u jednoj. Odlican auto. Auyomatski menjac. Vlasnik zadovoljan. Pouzdana