1. Home
  2. Life
  3. Tehnologija & IT
  4. Oukitel Abearl P5000 je kućna mega baterija kapaciteta do 5,1 kWh (VIDEO)
Oukitel Abearl P5000 je kućna mega baterija kapaciteta do 5,1 kWh (VIDEO)

Oukitel Abearl P5000 je kućna mega baterija kapaciteta do 5,1 kWh (VIDEO)

374
2
Podelite sa prijateljima:

Ako vam je potrebno prenosivo rešenje za napajanje za vaš dom ili avanture na otvorenom, Oukitel Abearl P5000 može biti zanimljiva opcija.

Koristeći visokokvalitetne baterije LiFePO4 (litijum-gvožđe-fosat), ova prenosiva baterija ima životni vek od 3.500 ciklusa punjenja pri potpunom pražnjenju, što znači da će trajati do 10 godina pod pretpostavkom da će ima šest ciklusa punjenja nedeljno. Ovo je, u praksi, šest puta duže od industrijskog proseka, što je čini dugotrajnijom i ekonomičnijom opcijom.

Abearl P5000 je dizajniran da obezbedi bezbedno i stabilno napajanje uređajima u bilo kom okruženju. Sa kapacitetom od 5120 Wh u verziji PRO, može se koristiti mikrotalasna pećnica ili grejač srednje veličine pet sati, frižider može da radi više od 90 sati a može i povećati domet električnog automobila do 40 kilometara.

P5000 je lak za transport zahvaljujući robusnoj ručki i težini od 50 kg. Osim toga, dizajniran je da bude zgodan za upotrebu, sa više opcija punjenja, uključujući napajanje iz mreže, solarne panele i standardni kabl snage do 10 A. Njegov dvosmerni inverter takođe pomaže da punjenje bude brzo i lako.

Pored svoje izdržljivosti i prenosivosti, Abearl P5000 je veoma svestran. Sa pet izlaznih portova od 2200V ili 4000V AC u verziji PRO, može napajati skoro sve uređaje i uređaje u vašem domu.

Takođe ima UPS funkciju kao rezervnu kućnu bateriju od 2000 W ili 2200 W u verziji PRO. Ovo je korisno u situacijama kada je potrebno neprekidno napajanje, na primer tokom oluje ili nestanka struje.

A sa pet standardnih utičnica za napajanje, dve utičnice USB-C od 100 W, dve standardne utičnice USB-A i dve USB utičnice za brzo punjenje, možete puniti i napajati sve svoje mobilne uređaje.

Ukratko, Oukitel Abearl P5000 je zanimljivo rešenje za kućno prenosivo napajanje. Sa svojim dugim trajanjem baterije, fleksibilnim opcijama punjenja i višestrukim utičnicama, ima potencijal da postane suštinski alat za svaki dom ili posao koji zahteva pouzdano i bezbedno napajanje.

Naravno, ovaj uređaj nije jeftin, pošto verzija P5000 ima početnu cenu od 2.299 dolara (oko 2.137 evra). Sa svoje strane, P5000 Pro počinje od 3.099 dolara (2.881 evro). Možete kupiti bilo koji od ova dva modela na zvaničnom sajtu Abearl ili na sajtu Kickstarter.com.

AutoRepublika

(374)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Mali električni auto, tj. teški kvadracikl, ova baterija njemu za pogon, solarna nadstrešnica, vikendica, priroda, utičnica, rezerva za kućni sistem. Kad se nađe namjena da u sve paše, onda nije ni skupo…
Odavno na tu temu razmišljam 😉

Zoca

Eksterna baterija za e-auto.🤣