1. Home
  2. Video
  3. Genesis provocira kinesku PVO (VIDEO)
Genesis provocira kinesku PVO (VIDEO)
2

Genesis provocira kinesku PVO (VIDEO)

374
2
Podelite sa prijateljima:

Naslov je šaljiv. Marka Genesis koja s premijum pretenzijama posluje pod kapom grupacije Hyundai je globalno poznata po vozilima koja donose dah luksuza. Kako Kina i lokalna ekonomija sve više rastu i dobijaju na značaju u globalnim razmerama, tako se i proizvođači automobila utrkuju u tome ko će ponuditi nešto privlačnije, atraktivnije i modernije. Zato je i ulazak Genesisa na tamošnje tržište morao biti organizovan na način da se pamti i prepričava.

Korejci su ubeđeni da je događaj bio spektakularan, i sudeći po snimku koji smo priložili na kraju izveštaja, deluje da su sasvim u pravu. Upotrebljena je 3.281 bespilotna letilica kako bi se ocrtao logotip Genesisa na nebu iznad Šangaja, na koji način je Genesis uspeo da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda. Svi dronovi su nastupili filigranski precizno i sinhrono, što je očevice ostavilo bez daha.

Zgodno je mesto da kažemo da je pre Genesisa, svetski rekord po broju jednovremeno upotrebljenih dronova, držala institucija iz Šenžena Damoda Intelligent Control Technology, sa 3.051 letećom spravicom, što se dogodilo prošlog septembra.

Komentarišući spektakularni vazdušni performans, izvršni direktor kompanije Genesis Motor China, Markus Hene je objasnio da je želja proizvođača automobila bila da na jedan nekonvencionalan način pristupi svojoj potencijalnoj klijenteli.

„U samoj srži Genesisa je obećanje dato potencijalnim kupcima u kom se marka obavezuje da će pokušati da stvari radi na jedinstven, drugačiji način. Prvi kontakt s kineskim kupcima je bio prilika da animiramo ljude i pokažemo im u čemu je fora s Genesisom,“ rekao je on. „S ovom predstavom koja je ušla u anale, ispričali smo priču o brendu i životnoj filozofiji koju želimo da donesemo mnogim Kinezima. Uskoro ćemo upriličiti na još intenzivniji način, duh Genesisa, promocijom naših proizvoda pred lokalnim stanovništvom.“

Događaj se odigrao još 29. marta, ali je igrom slučaja, ili čega već, tek sada postao viralan, kako se to kaže.

Pogledajte kako je to atraktivno izgledalo.

AutoRepublika

(374)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Joca

Alal vera!

Milan

Fantasticno