1. Home
  2. Vesti
  3. Još jedna slika BMW-a X5 pred premijeru u utorak
Još jedna slika BMW-a X5 pred premijeru u utorak
9

Još jedna slika BMW-a X5 pred premijeru u utorak

1.12K
9
Podelite sa prijateljima:

Nećemo puno da se razvezujemo ovde jezik i uparujemo ga s ovim digitalnim penkalom, već smo u više navrata najavljivali jedan od bestselera (kako u svetu – tako i u Srbiji) BMW-a. Pričamo o modelu BMW X5 koji ćemo premijerno, zvanično po prvi put videti u utorak 7. februara. Ali, kako rekosmo, već smo ga videli i na špijunskim fotografijam (dve slike), kao i na brojnim verodostojnim renderima. Evo sada u naslovnom prozorčetu još jedne autentične ilustracije.

Slika se pojavila na konfiguratoru nekog od distributera BMW-a, a sudeći po implementiranom jeziku Asteriksa i Obeliksa (oprostite za ovakav poziv – još smo pod utiskom projekcije najsvežijeg nastavka filma) deluje da se omaklo trgovcima iz Francuske, Belgije, Švajcarske a možda čak i Luksemburga…

Ovde vidimo prednji kraj i bok vozila, a imali smo prilike da vidimo i sliku njuške s više fokusa, kao i to kako će izgledati zadnji kraj vozila. Fotografije i opise onog što se da zapaziti, uz poređenje s verzijom pre ažuriranja, možete da pročitate u članku. Isto tako i o očekivanim zahvatima modernizacije ispod haube i u kompjuterskim programima. Ne bismo da se ponavljamo.

Sada ćemo još samo reći da će uporedo s debijem X5-ice, biti predstavljen i X6, pa molimo da iskažete još samo malo strpljenja.

AutoRepublika

(1120)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

9 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Tradicija

Vrlo zanimljiva činjenica da se automobil godine bira od davne 1960 godine i da do danas nikada ni jedan model BMW-a nije ponio tu titulu dok Mercedes ima samo jednu.

Zaxy

Moraju favorizovati i druge proizvodjace,BMW i Mercedes su institucija !

Renault Terminator

Jel ti Zvezdane bješe čekaš X7?Više od ovih X-ova kod Bembara nemam pojma šta je šta🤣.

Renault Terminator

Komšija Švabo preko puta mene kupio novog X3..pre toga vozio novog Audija A6 avant jedva godinu dana,video moju bijelu munju pa batalio Audi🤪.

BB

Ja sam mislio da je Clio pazario 😜

Jovo Struka

Dizajn BMW u zadnje vreme je toliko ružan, da definitivno može konkurisati za najružnije automobile.

Neko is mase

Kao sto ni grozdje nikad nije bilo kiselije…

moron

Još je ponedeljak ?
😊