1. Home
  2. Prezentacije
  3. Mercedes-AMG SL 63 Motorsport Collectors Edition, ekskluzivnost inspirisana F1
Mercedes-AMG SL 63 Motorsport Collectors Edition, ekskluzivnost inspirisana F1
2

Mercedes-AMG SL 63 Motorsport Collectors Edition, ekskluzivnost inspirisana F1

158
2
Podelite sa prijateljima:

Trokraka zvezda ostaje verna svojim običajima i još jednom je odala počast svom timu Formule 1 ograničenim izdanjem jednog od svojih najsportskijih modela. Najnovija koja se pridružila ovom prestižnom asortimanu je nova generacija luksuznog kabrioleta, koji je sada deo ponude proizvoda sportske divizije: Mercedes-AMG SL.

Specijalno izdanje koje je upravo predstavljeno je Mercedes-AMG SL 63 Motorsport Collectors Edition, sa imenom koje do sada nije korišćeno. Kabriolet sa četiri sedišta nosi jedinstvenu odeću, tako da se ne može tražiti u drugim bojama. Karoserija je ofarbana u dve boje, naporan rad sa gradijentom koji kombinuje „Obsidian Black“ i „High-Tech Silver“, obe metalik, prva pokriva zadnji i okvir vetrobrana, a prva sa prednje strane do zadnjih peraja.

Bočne strane su ukrašene mnoštvom trokrakih zvezda. Ali spoljašnji dizajn se ne završava ovde, jer je Mercedes-AMG dodao dva ključna paketa opreme koja pojačavaju sportski duh. Prvi je „AMG Aerodinamic“, upečatljiviji zadnji difuzor uključujući aktivni profil u donjem delu tela koji poboljšava aerodinamiku.

Sledeća dva su paketi „AMG Night“ I i II, koji kombinuju sjajnu crnu i zatamnjene hromirane detalje. Tirkizno plava Petronas takođe poboljšava prednju rešetku, ivicu 21-inčnih aluminijumskih felni i zadnji izduvni umetak. U unutrašnjosti Mercedes-AMG-a SL 63 Motorsport Collectors Edition ima sportska sedišta AMG Performance i opsežnu standardnu opremu uključujući zvučni sistem Burmester 3D, Head Up Displej ili „telemetrijski sistem AMG TRACK PACE“.

Ekskluzivno, Mercedes-AMG SL 63 Motorsport Collectors Edition biće ponuđen sa najmoćnijom verzijom asortimana, AMG SL 63 4MATIC. Snažni 4,0-litarski biturbo V8 nalazi se ispod prednje haube, razvijajući maksimalnu snagu od 585 KS, koju prenosi na tlo preko 9-brzinskog automatskog menjača i 4MATIC+ pogona na sva četiri točka.

To je prava zver koja privlači više pažnje, a čija je cena nepoznata, iako je raspoloživo samo sto primeraka za ceo svet, ali će se distribuirati na najodabranijim tržištima.

AutoRepublika

(158)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TheStig

Ovi svjetlo plavi inserti mu stoje kao uska haljina nekoj pregojaznoj ženi 😀

Matija

Nikada se nisam okretao za sportskim Mercedesima ali ovaj dobro izgleda! Crna straznjica sa zvezdicama?! Tirkizni svetleci ukrasi?! Gospodo Mercedesovci ovo nije cirkus!