1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Mini Cabrio Seaside Edition je savršena počast tridesetoj godišnjici kabrioleta
Mini Cabrio Seaside Edition je savršena počast tridesetoj godišnjici kabrioleta

Mini Cabrio Seaside Edition je savršena počast tridesetoj godišnjici kabrioleta

103
0
Podelite sa prijateljima:

Pred firmom iz Oksforda su veliki planovi. U isto vreme dok njen inženjerski tim radi na dubokoj reviziji koju prolazi ikonični model sa troja vrata i koja će ugledati svetlost dana krajem sledeće godine, brend takođe planira da predstavi i lansira nova specijalna izdanja u naredno vreme. Prvi je već spreman da juriša na tržište 2023. godine, to je Mini Cabrio Seaside Edition.

Kabriolet je jedan od najprodavanijih modela, koji osvaja svojim estetskim karakteristikama tokom 30 godina koliko je Mini Cabrio prisutan na tržištu. Ovo je Mini želeo da proslavi u velikom stilu sa ovim specijalnim izdanjem ograničenim na 3.000 jedinica, za ceo svet, koje će biti ponuđeno u dve boje: „Aqua Caribbean Blue“ i „Nanuk White“. Oba sa dve tanke bele linije koje se spuštaju niz bočne strane, sa posebnom oznakom izdanja na prednjim krilima, poklopcu prtljažnika i prednjem braniku.

Specijalni Mini Cabrio upotpunjuje spoljašnju sliku sa 18-inčnim felnama od lake legure u dizajnu sa pet krakova sa veoma atraktivnim žlebovima. Unutrašnjost, prednja sedišta su obložena crnom kožom i, kao i obruč volana, presvučena je kožom sa dvostrukim belim šavovima. Diskretno, krajnje desno na kontrolnoj tabli nalazi se specifičan vez koji se odnosi na ovo specijalno izdanje.

Pragovi vrata imaju aluminijumsku traku na kojoj je u kurzivu ispisano ime ograničenog izdanja, a detalji se protežu i na ključ, a broj 30 se odnosi na godišnjicu Mini kabrioleta. Hauba je napravljena od crnog platna i ima električni pogon u pokretu do maksimalne brzine od 30 km/h.

Mini Cabrio Seaside Edition biće u ponudi u Evropi od sledećeg februara, iako cene još nisu poznate.

Specijalno izdanje biće ponuđeno sa benzinskim verzijama Coopera i Coopera S, prva sa 1,5-litarskim trocilindričnim motorom TwinPower Turbo od 136 KS, a druga sa 2,0-litarskim blokom, i istom tehnologijom, ali sa maksimalnom snagom od 178 KS. Oba dolaze sa 8-stepenim automatskim menjačem.

AutoRepublika

(103)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments