1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Mercedes-Benz EQS dobija luksuznije izdanje
Mercedes-Benz EQS dobija luksuznije izdanje

Mercedes-Benz EQS dobija luksuznije izdanje

207
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes EQS je admiralski brod švapske marke kada su u pitanju električni modeli. Limuzina se smatra modelom koji je etalon za modernu tehnologiju i luksuz. Ali, neće dugo potrajati ova titula, jer će novi Mercedes-Maybach EQS SUV uskoro biti predstavljen.

Trokraka zvezda je promenila svoju uobičajenu strategiju proizvoda u električnim automobilima, pošto činjenica da EQS Berlina ima sportsku opciju koju je potpisao AMG eliminiše bilo kakvu opciju da ima jednu sa pečatom Maybacha, dok će EQS SUV biti hiperluksuzni model koji neće imati opciju visokih performansi. Tako je Manufaktur ušao u igru za najizuzetniji električni sedan.

Ovaj najluksuzniji program prilagođavanja ima ukupno devet specijalnih boja za karoseriju, među kojima se izdvajaju elegantne boje „Blue Uni Vintage“ i „Magnificent Kalahari Gold“, koje nisu nimalo jeftine jer koštaju ogromnih 7.000 evra.

Naravno, postoje i opcije za unutrašnjost, presvlake od napa kože sa sofisticiranim podlogama u obliku dijamanta za prednja i zadnja sedišta, kao i glatke kože na panelima vrata, centralnom naslonu za ruke i donjem delu instrument table. Među različitim bojama, ističu se nove „Tobacco Brown“, „Mistic Red“ i „Pink Grey“.

Ove presvlake su uključene u paket koji uključuje i obloge od istog materijala za volan, patosnice i jastuke za glavu na kojima se može prikazati izvezena zvezda Mercedesa ili grb Mercedes-AMG-a, po želji klijenta. Šlag na torti su svetleće letvice pragova na vratima i značka „MANUFAKTUR“ pričvršćena na centralnu konzolu sa kurzivnim slovima i briljantnom hromiranom završnom obradom. Košta nešto više od 11.000 evra

Ovaj paket se nudi za sve nivoe opreme EQS i EQS AMG, ali za one kojima je sve ovo previše, katalog Manufaktura ima mnogo pristupačniju opciju za nešto više od 1.480 evra, iako se ovo može kombinovati samo sa normalnim verzijama EQS-a. Ovo je paket „Emblem“, koji transformiše unutrašnjost crnom presvlakom, kao i za unutrašnji tepih. Podne prostirke su slične prethodnim, bez ukrasa od napa kože, a na naslonima za glavu je izvezena zvezda brenda.

AutoRepublika

(207)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments