1. Home
  2. Prezentacije
  3. Restilizovani Lexus LS stiže naredne godine
Restilizovani Lexus LS stiže naredne godine
0

Restilizovani Lexus LS stiže naredne godine

184
0
Podelite sa prijateljima:

Lexus LS je admiralski brod luksuzne Toyotine divizije. Aktuelno model je predstavljen 2017. a ažuriran je pre dve godine. Top model omiljenog Jurkovićevog brenda je pretrpeo veliki remont, od eksterijera do unutrašnjosti, uključujući opremu i njegov moćni hibridni sistem.

Dve godine otkako je pušten na tržište, a sada je ponovo revidirana njegova oprema. Najluksuzniji model Lexusa ne dobija novosti u spoljnoj ili unutrašnjoj estetskoj sekciji, već dobija značajan paket poboljšanja u oblasti povezivanja, jedne od najslabijih tačaka u poređenju sa konkurencijom.

Vrhunac je novi ekran osetljiv na dodir rezolucije 12,3 inča, kome je dodat novi glasovni asistent koji razume komande i komande prirodnog jezika i bežična ažuriranja OTA.

Multimedijalni sistem je takođe prilagođen za bežično povezivanje na Android Auto i Apple CarPlay. Japanci su poboljšali i rad navigacionog sistema, koji nema hard disk za skladištenje podataka, koji je zamenjen sistemom zasnovanim na cloudu koji nudi tačnije informacije o cenama goriva na najbližim pumpama.

Lexus LS 2023 takođe uključuje novu kameru od 360º sa posebnom funkcijom koja nudi pogled na podvozje limuzine, čineći vidljivim sve što se nalazi ispod poda putničkog prostora i pokazuje položaj guma.

Ključna je kamera među paketima pomoći u vožnji „Lexus Safety System +“, a posebno u kombinaciji sa asistentom za parkiranje „Lexus Active Park Assist“, koji sada pokazuje središnju liniju prilikom vožnje unazad, što pomaže da se jasnije tumači raspoloživi prostor.

Novine su upotpunjene novim funkcijama integrisanim u mobilnu aplikaciju „Lexus link” u koje su dodate daljinske funkcije kao što su funkcija odleđivanja vetrobranskog stakla, predklimatizacija putničkog prostora, aktiviranje grejanja volana ili otvaranje i zatvaranje vrata ili paljenje svetla za slučaj opasnosti.

Novi Lexus LS 2023 biće dostupan od sledećeg januara kod svih evropskih prodavaca, ali samo sa pogonom na sve točkove.

AutoRepublika

(184)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments