1. Home
  2. Prezentacije
  3. AutoExe predstavio sportsku verziju Mazde CX-60
AutoExe predstavio sportsku verziju Mazde CX-60

AutoExe predstavio sportsku verziju Mazde CX-60

254
0
Podelite sa prijateljima:

Mazda CX-60 biće jedan od velikih noviteta Salona automobila u Tokiju 2023. godine, ali ne baš zbog marke iz Hirošime, već zbog AutoExe-a, poznate japanske firme za specijalne dodatke za modele Mazde. SUV je poslednja velika inovacija proizvođača, primer sofisticiranog i elegantnog dizajna, ali sa priličnom dozom sportskog duha.

Ovaj japanski tjuner donosi novi paket poboljšanja sa važnim akcentom na agresivnost, kvalitetom koji je dodatno pojačan novim oprugama za vešanje koje su spustile visinu karoserije do tla za 25 milimetara. AutoExe ističe da opruge ne samo da pojačavaju sliku, već i dinamičko ponašanje sa većom torzionom krutošću. Takođe se nude i ploče za ojačanje za vešanje i za donji postroj CX-60.

Estetski, komplet sadrži novi, obimniji prednji branik, uključujući novu rešetku hladnjaka zajedno sa šipkama obojenim u sjajnu crnu boju, i nove usisnike vazduha sa strane. Prednji deo Mazde CX-60 pruža više sportskog karaktera sa specifičnim spojlerom na donjoj ivici sa perajima na krajevima. Poboljšanja stižu i bočno sa deflektorima vetra na prozorima.

Zadnji deo skreće pažnju na impozantan spojler na vratima prtljažnika, kao i posebni otvori ispod zadnjih svetala, vertikalno. Donji deo branika je ukrašen rešetkom koja simulira odvod toplote, potpuno estetski i nefunkcionalan, za razliku od dva dupla para auspuha.

Proizvođač je potvrdio da je ovaj paket dostupan i za dizel verziju i za PHEV, uključujući i specifičnu crveno obojenu šipku za povezivanje prednjih koševa, kao i sportski izduvni sistem, elemente koji se mogu kupiti pojedinačno. Ali to nije sve, jer je takođe najavio svoju nameru da sredi ​​mehaničku sekciju, za sada samo sa novim usisnim sistemom koji će ponuditi brži odziv motora.

AutoRepublika

(254)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments