1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeot otkriva četiri nova pregleda misterioznog prototipa koncepta Inception
Peugeot otkriva četiri nova pregleda misterioznog prototipa koncepta Inception
2

Peugeot otkriva četiri nova pregleda misterioznog prototipa koncepta Inception

254
2
Podelite sa prijateljima:

Peugeot „ne može da odoli“ da ne podeli detalje misterioznog konceptualnog automobila koji je najavio na Sajmu automobila u Parizu, ali istina je da se opire više nego što je potrebno i da neće otkriti ništa zaista izuzetno do naredne godine, kada se bude održavao CES, veliki sajam elektronike u Las Vegasu. Tamo će „lav“ da predstavi novitet.

Francuska firma otkriva Peugeot Inception Concept „na rate“, ili što bi se reklo „mic po mic“. Može se reći da jedva pokazuju velike detalje koji se mogu povezati sa konceptualnim napretkom. Ova četiri unapređenja su poslednja koja su objavili, a samo dva u kojima možete videti malo više detalja. Ona koja vodi ove linije povezana je sa novim dizajnom rešetke, zatvorenom maskom punom osvetljenih tačaka i sa znakom lava u prvom planu, koji otkriva svetleći trag od farova na jednom kraju.

 

To veoma podseća na rešetku koju nosi Peugeot e-Legend Concept predstavljen pre četiri godine. Tri tanke horizontalne svetlosne trake su takođe reinterpretacija rešetki koje su karakterisale veoma uspešne modele iz prošlog veka kao što su 205, 405 i 605.

Firma je takođe predstavila pregled napredne tehnologije zadnjeg osvetljenja, koja nema nikakve veze sa trenutnim dizajnom. Ravna i blago zakrivljena površina veoma sofisticiranog izgleda nudi vrhunski intenzitet svetlosti. Dva preostala tizera ne daju velike detalje, tako da se njegovo značenje teško može naslutiti, iako sve sugeriše da će svetlost biti jedan od pravih kvaliteta Inicial Conepta, a ne samo da se odnosi na električni pogon.

Francuski brend je u potpunosti posvećen potpunoj elektrifikaciji svog asortimana modela, asortimanu koji će ići mnogo dalje u ne tako dalekoj budućnosti, i u kojem je Inception Concept fundamentalan, istinski ključ koji ocrtava električnu budućnost brenda koja teži da postane čisto električna marka 2030. godine i u kojoj će Inception igrati ključnu ulogu, unapređujući novu filozofiju dizajna koja će biti implementirana u ovim budućim modelima.

Još jednom da napomenemo da ćemo morati da čekamo do 5. januara 2023. da bismo saznali sve njegove detalje.

AutoRepublika

(254)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Vauuuuuuuuuuu 😊

A i-cocpit ? Ost’o ?

BB

Ja kontao da je neki striptiz vrijedan čitanja…