1. Home
  2. Vesti
  3. Cupra Born za sledeću godinu dobija zanimljive novine
Cupra Born za sledeću godinu dobija zanimljive novine
0

Cupra Born za sledeću godinu dobija zanimljive novine

236
0
Podelite sa prijateljima:

Cupra Born osvaja hiljade kupaca. Električni kompakt španskog brenda čeka 2023. godinu sa važnim novinama koje imaju za cilj povećanje njegove atraktivnosti. Zanimljiva poboljšanja u pogledu povezivanja i opreme, savršena dopuna sportskom karakteru koji nudi.

Električni modeli Volkswagen grupe stalno se razvijaju. Fejsifting usred njihovog komercijalnog životnog ciklusa više nije potreban da bi im se obezbedila važna poboljšanja koja povećavaju njihovu privlačnost. Posle ažuriranja koja su dobili električni modeli iz Volfsburga i češkog SUV-a, sada je na redu Cupra Born.

Španski sportski brend predstavio je paket novina koji se tiču opreme njegovog prvog potpuno električnog modela u Italiji, kažu naše kolege iz HDMotori. Born već ima bežična ažuriranja (OTA), tako da jedno od poboljšanja koje je implementirano u potpunosti utiče na opcije povezivanja na multimedijalnoj platformi „CUPRA CONNECT“.

Električni kompakt će imati nove funkcije u mobilnoj aplikaciji „MyCUPRA Connect“, održavajući bliži kontakt sa vozilom. Stručnjaci brenda su integrisali opciju dodavanja novih korisničkih profila, iako će prvi koji bude registrovan postati glavni sa statusom administratora. Jedini koji će imati pristup svim funkcijama platforme, ograničen na sekundarne profile.

Proizvođač se takođe zalaže za bezbednost, zbog čega je brend odlučio da „Pilot Pack L” ponovo učini dostupnim u celom asortimanu električnog modela. Interesantna opciona oprema koja uključuje pomoćnike u vožnji napredne kao što su sledeće:

  • kamera 360°,
  • prilagodljivi tempomat sa prediktivnim funkcijama „Travel Assist“,
  • asistencija za duga svetla High Beam Assist,
  • pomoćnik za automatsku promenu svetla Light Assist,
  • GPS navigator,
  • upozorenje o unakrsnom saobraćaju Rear Traffic Alert,
  • prepoznavanje saobraćajnih znakova,
  • pomoćnik za promenu trake Side Assist,
  • parking asistent Inteligent Park.

Pored toga, sistemske funkcije su reorganizovane, kao što je izveštaj o stanju vozila, koji je sada deo paketa „Safety & Service”, standardnog za sve opreme. Još jedno od poboljšanja Cupra Born 2023 je novi kabl za punjenje Mode 2, koji dobija više snage sa trenutnih 8 ampera na 10 ampera, poboljšanje njegovih performansi tokom procesa punjenja i smanjenje zagrevanja ovog kabla za punjenje za kućnu upotrebu, koji je sada uključen u opcioni paket „Cargo“.

AutoRepublika

(236)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments