1. Home
  2. Vesti
  3. Pauk odneo Ferrari s pešačkog prelaza u centru Bukurešta
Pauk odneo Ferrari s pešačkog prelaza u centru Bukurešta
1

Pauk odneo Ferrari s pešačkog prelaza u centru Bukurešta

355
1
Podelite sa prijateljima:

Policijski službenik koji je jutros bio na dužnosti u rumunskom glavnom gradu Bukureštu, i to u centru prestonice – takozvanom Sektoru 1, u Bulevaru Mihalaće, imao je tu čast da pokaže svoju muškost i svoj nivo etičkih i moralnih standarda. I nije se obrukao, intervenisao je i zahvaljujući njegovoj akciji, tamošnji Parking servis je s pešačkog prelaza odneo drsko parkirani žuti Ferrari.

Ovim povodom se oglasila i predstavnica lokalne samouprave, verovatno predsednica odnosne mesne zajednice, gospođa Klotild Arman, na ličnoj stranici društvene mreže Facebook i uz fotografiju koju smo mi iskoristili kao naslovnu, objavila sledeći sadržaj:

„Danas je lokalni policijac intervenisao kako bi s pešačkog prelaza bio uklonjen protivpravno parkinran automobil u Bulevarlu Mihalaće. Vlasnik nije imao sreće! Nastavljamo sa sprovođenjem akcije uklanjanja parkiranih vozila na pešačkim prelazima u Sektoru 1. PS: To što imaš Ferrari, ne daje ti za pravo da se parkiraš ilegalno u Sektoru 1,” što i sami možete videti na njenoj stranici.

Da kažemo i da će ova nepažnja, imaoca Ferrarija koštati 200 leja na ime naknade za podizanje vozila, 150 leja za uslugu transporta do sabirnog centra, i još 75 leja za parking u sabirnom centru za prvi dan parkiranja, što je suma koja se uvećava za po 25 leja svaki naredni dan koje vozilo provede na parkingu javnog servisa. Sveukupno, kada se ove sume prevedu u „naš novac“, proizizlazi da će minimalni trošak za vlasnika vozila biti 86 evra, ako ga podigne u roku od 24 časa. Znajući koliko se vole automobili, teško da će „žućko“ provesti više od jednog dana u „automobilskom sirotištu“.

AutoRepublika

(355)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Luka

U Novom Sadu je bar duplo skuplje,definitivno lideri!Iako nije tema,u Americi možeš da prođeš sa kaznom od 50$ ako prođeš kroz crveno,daleko od toga da podržavam prolazak kroz crveno,ali,samo poređenje.