1. Home
  2. Vesti
  3. „Onjušite“ BMW i7 i pre premijere
„Onjušite“ BMW i7 i pre premijere
0

„Onjušite“ BMW i7 i pre premijere

301
0
Podelite sa prijateljima:

Iako smo ovu vest i naslovnu sliku videli još juče, i iako ona definitivno manje „bode oči“ od pogleda na restilizovani BMW X7, sinoć, to jest pred spavanje ipak nismo hteli da je objavimo da ne remetimo miran san poklonika BMW-a. Naravno, nema iznenađenja, nova Serija 7 iz BMW-a će biti predstavljena 20. aprila, a tada ćemo videti dalji nastavak promocije novog korporativnog identiteta marke, onog koji se retko kome dopada.

Istini za volju, na naslovnoj slici se nalazi električni sedan BMW i7 iz generacije G70, ali ne verujemo da će postojati neke osetne, nenadane razlike u odnosu na konvencionalnu perjanicu minhenskog brenda.

Novo lice velikog BMW-a smo već videli, kako rekosmo na krosoveru X7, ali nam je ostalo premalo vremena da se na njega naviknemo. Gornje obrve služe kao dnevna i parkirna svetla, baš kao i migavci, dok su glavni farovi ispod i poseduju zatamnjeno staklo.

Pride, svetla za razbijanje magle nisu izdvojena u zaseban korupus, već predstavljaju deo glavne signalne jedinice, odnosno, njihova funkcija je integrisana kao režim rada farova.

Benzinska (i dizel) „sedmica“ će se razlikovati od električne modifikacije BMW i7 samo po formi branika i ponekih drugih pojedinosti. Na vrhu asortimana baterijske perjanice će se naći verzija BMW i7 xDrive60, koja će nastupiti kao zamena za 760i, pošto je kompanija odustala od dalje implementacije V12 motora.

Do sada je jedino obelodanjeno da će autonomija nove velike poslovne limuzine iznositi od 580 do 610 kilometara prema WLTP ciklusu, ili pak 490 kilometara ako se merenje vrši sledeći normative iz američkih standarda EPA. Kako bilo, uskoro ćemo saznati sve pojedinosti i u vezi s ovom grdosijom od putničkog vozila.

AutoRepublika

(301)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments