1. Home
  2. Vesti
  3. Irska policija oduzela Bentley Continental GT Konoru Mekgregoru
Irska policija oduzela Bentley Continental GT Konoru Mekgregoru
0

Irska policija oduzela Bentley Continental GT Konoru Mekgregoru

843
0
Podelite sa prijateljima:

Kako javlja Irish Independent, Mekgregor je uhapšen zbog nasilničke vožnje na auto-putu u Irskoj. 

Policija je navodno dobila prijavu da neko divlja na dablinskim drumovima u Bentleyju i nakon zaustavljanja vozila utvrđeno je da je u pitanju MMA borac, zvezda UFC-a – Konor Mekgregor. Mekgregor je uhapšen i sproveden u stanicu, a automobil mu je privremeno oduzet.

Mekgregor je u svojoj odbrani kazao da je žurio „u teretanu“. Policija je sprovela testove za alkohol i narkotike koje je UFC borac prošao bez problema. Konor je pušten iz zatvora, a prema nekim izvorima još uvek nije dobio nazad Bentley Continental GT.

U prethodnih nekoliko godina Mekgregor puni stupce novina ne svojim nastupima u ringu odnosno oktagonu, već van njega. Učestvovao je u nizu incidenata, počevši od napada na starijeg čoveka koji je odbio da bude počašćen Konorovim viskijem, pa sve do nedavnog sukoba sa izvesnim reperom (MGK) na svečanoj dodeli nagrada.

Mekgregor je veliki ljubitelj skupocenih automobila. Pored pomenutog Bentleyja u svom posedu ima i nekoliko Rolls-Royce automobila, Lamborghini Aventador u kabrio i kupe varijantama, tu je i BMW i8, kao i Lamborghini Urus…

AutoRepublika 

(843)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments