1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota odložila premijeru Yarisa GR
Toyota odložila premijeru Yarisa GR
0

Toyota odložila premijeru Yarisa GR

93
0
Podelite sa prijateljima:

Japanska marka bila je primorana da pomeri datum debija za novu verziju popularnog hedžbeka. 

Toyota se na ovaj potez odlučila nakon što su Australiju zahvatili veliki požari. Inače, upravo ovde je trebalo da se odigra premijera tokom relija koji je trebalo da se održi od 14. do 17. novembra.

Proizvođač iz Japana saopštio je da ne može da sedi skrštenih ruku i gleda na drugu stranu. „Moramo da pomognemo ljudima koji su ugroženi, premijera novog automobila u ovom trenutku nije prioritet“, stoji u saopštenju Toyote. Osim toga, ova marka najavila je da će donirati 250.000 dolara za porodice koje su izgubile sve u požaru koji je zahvatio deo Australije.

Što se tiče najavljenog Yarisa GR, on bi trebalo da bude jedan od tri sportske varijante Toyotinog automobila u B segmentu.

Veruje se da će Yaris GR imati pogon na sve točkove, te da će doći do transplanta tehnologije i znanja koje je japanska marka stekla takmičeći se u WRC-u.

Toyota nije saopštila kada će biti premijera, ali je za očekivati da to bude uskoro, verovatno van Australije.

AutoRepublika 

(93)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments