1. Home
  2. Vesti
  3. Škoda nudi Fabiju britanskoj policiji
Škoda nudi Fabiju britanskoj policiji
10

Škoda nudi Fabiju britanskoj policiji

406
10
Podelite sa prijateljima:

Sasvim je izvesno da će četvrta generacija subkompaktnog hečbeka uskoro naći put do flotile britanske policije. 

Ovakva „policijska“ Fabia za sada je dostupna samo na Ostrvu, ali je u planu češke marke da je ponudi i u kontinentalnom delu Evrope. No, Fabia je dugi niz godina deo patrolne flote momaka u plavom sa druge strane Lamanša, tako da nema sumnje da će i ova generacija biti „u službi“.

Naravno, ova Fabia dobila je sve neophodne elemente kako bi na odgovarajući način služila policiji. Tu su naravno blinkeri, sirene, poseban radio uređaj… U zavisnosti od izvora pojavilo se nekoliko informacija u vezi sa motorizacijom policijske verzije.

Negde se može pročitati da će brend iz Mlade Boleslav ponuditi samo četvorocilindarski 1,5 TSI agregat u sprezi sa DSG menjačem za britanske pripadnike snaga reda i zakona. Ipak, drugi izvori tvrde da Škoda neće ograničavati policiju u izboru motora, te da mogu iskoristiti bilo koju pogonsku jedinicu koja je inače u ponudi kod Fabije.

Četvrta generacija Fabije je tek započela svoju komercijalnu karijeru i prvi realni komercijalni rezultati biće dostupni krajem godine. Želja Škode je bila da ostavi hečbek bez bilo kakve elektrifikacije, kako bi se održala niska cena ovog hečbeka. Da li su u tome i uspeli, možete da proverite sami ulaskom na bilo koji Škodin sajt za evropske zemlje i konfigurator za ovaj model iz B segmenta…

AutoRepublika 

(406)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

10 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

„Želja Škode je bila da ostavi hečbek bez bilo kakve elektrifikacije, kako bi se održala niska cena ovog hečbeka. Da li su u tome i uspeli, možete da proverite sami ulaskom na bilo koji Škodin sajt za evropske zemlje i konfigurator za ovaj model iz B segmenta…“ Ne da su uspeli da održe nisku cenu nove fobije, nego su pobedili konkurenciju, ali, „do moga“ … Tražih ovih dana ponude za nešto (dostupno „ove godine“) iz B segmenta. Pa, fobija TSI 95 5MT u završnoj opremi „ambi’šn“, sa dodatkom zadnjih parking senzora, je „sa popustom“ skuplja od Yarisa Stella 1,5 od… Pročitaj više »

S mile

U trgovini, kad je velika potražnja za robom, a robe nema, trgovci dižu cene. Čitao si o cenama u USA.

I da se razumemo, bitno veći % kupaca gleda Škodu od Toyote…. Cenim… Tako da nisu svesni ono čega ti jesi

moron

Čak sam „ponesen Pekijevim utiscima“ sa Sanderom kao jednim od potencijalnih kandidata u dva navrata obavio testne vožnje 😊😊😊

Iznogud Časni

Mazohisto! 🤪🤯

moron

Verujem ja Pekiju bezgranično, ali, prosto, posle onoliko ponovljenih hvalospeva, morao sam i sam da probam. Da i ja „to“ osetim 😊

Iznogud Časni

Zato je alfa skupa 😁

Iznogud Časni

Pa jest zato je Škoda svjetski broj 1 a Toyota tamo dole na dnu sa trabantom i zastavom.🤪

M M

Poenta je da ne „lete“ svi na te elektronske igrice na vozilima. Te zajebancije…. Evo, ja dajem „dve“ više za vozilo koje ta go***vna nema.
Činjenica je da je Jarić, povoljan cenom. Kažem povoljan u ovom trenutnom haosu. Ali je činjenica da je to otprilike postala Japaner dajčola, po prilična kantica (sa ovim tvojim omiljenim igricama).
Po meni, nit je nešto Fabija, a Jarića ne bi ni gledao…. Mada, Jarić ima dosta tih igrica…. Ne znam jel su aktivne na parkingu, da se deca unutra malo poigraju…. To bi bilo ++

moron

Može „Jare“ da bude i „Japaner Dajčola“, ali, taj „Japaner“ je kao „džepna raketa“ za te pare i u toj klasi. Ubrzanje od 9 sekundi Jarisa uopšte nije loše, naprotiv, mada ne mislim da je uopšte očajno ni onih oko 12-13 sekundi kod Sandera. Sve to može da radi svoj posao. I svaka roba ima svog kupca. Dobra je fobija, dobar ja Sandero, Jaris … Svi savremeni automobili su dobri. Svaki na svoj način. Pa ko šta voli, neka izvoli.

Iznogud Časni

Hihihi, Garantujem da svi trgovci škodama imaju u salonima tvoju sliku ispod koje piše – izbaci ga van!
P.s. sad kad se javi ojađeni direktor Škode i pođe po tebi…ali jedan je Ford, zar ne Šeki?🤭🤭🤭😘