1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeot odlazi iz sveta tenisa
Peugeot odlazi iz sveta tenisa
2

Peugeot odlazi iz sveta tenisa

726
2
Podelite sa prijateljima:

Francuska marka uskoro će u potpunosti okrenuti leđa belom sportu. 

Peugeot je doneo odluku da raskine ugovor o sponzorstvu sa Novakom Đokovićem, nakon što je naš teniser preživeo pravi medijski linč u većem delu sveta. „Lav“ očigledno ne želi da ima bilo kakve veze sa Đokovićem, te su napustili najboljeg tenisera sveta, ali kako stvari stoje, odlaze kompletno iz ovog sporta.

U Francuskoj su se pojavile glasine da će Peugeot prestati da sarađuje i sa turnirom Rolan Garos, jednim od četiri najveća nadmetanja u svetu tenisa. Ovo takmičenje održava se jednom godišnje u Parizu, a Peugeot je godinama unazad jedan od partnera. Prema poslednjim informacijama, njegovo mesto će zauzeti veliki rival – Renault.

Na taj način će Peugeot u potpunosti napustiti beli sport, očito da je tenis dovoljno istraumirao njihova brending i marketing odeljenja ove godine. Renault se vraća saradnji sa Rolan Garosom, i ostaje da se vidi kako će teći ta priča. Najverovatnije će Losange iskoristiti priliku da promoviše svoje skupocene hibridne i električne modele.

Ovogodišnje izdanje Rolan Garosa startovaće 22. maja i trajaće do 5. juna. Branilac titule je, naravno, Novak Đoković.

AutoRepublika 

(726)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Eh, kako sam nekada želeo da imam Peugeot 206 Roland Garros …
Jbg, nekada sam bar jasno znao šta želim 🙂

S mile

Prolazi ova opšta histerija sa koronom, vratiće se Nole na prvo mesto, doći će drugi sponzori.

Verujem u NOVAKA