1. Home
  2. Vesti
  3. Mate Rimac o budućnosti Bugattija
Mate Rimac o budućnosti Bugattija
1

Mate Rimac o budućnosti Bugattija

238
1
Podelite sa prijateljima:

Prema Rimčevima rečima, Bugatti ima pred sobom svetlu budućnost. 

Kao što je već poznato, Bugatti više nije deo Volkswagen grupe, sada je pod kišobranom Rimca. No, to ne znači da će Bugatti izgubiti svoj identitet… Naprotiv, Mate Rimac želi da ga maksimalno očuva. „Poslednje što mi pada na pamet jeste da uzmemo Neveru i na nju zalepimo znaku Bugattija“, istakao je hrvatski preduzetnik.

On ističe da Volkswagen nikada nije imao problema sa profitabilnošću ove marke, ali nisu imali viziju za budućnost… „Ukoliko ih sagledate sada, taj proizvođač je baziran na W16 motoru koji je star gotovo dve decenije. Reč je o fenomenalnom agregatu. Ja jesam čovek za električne automobile, ali Bugatti će morati da koristi SUS motore bar još neko vreme“, kaže Mate Rimac.

Rimac je dodao i da će budućnost nositi mnogo elektrifikacije za francuskog proizvođača. Ipak, unikatnost mora ostati vrlina za ovaj brend. „Ako pogledate Neveru, sve na tom automobilu je stvarano od nule. Ne postoji deo koji može odgovarati nekom drugom vozilu. Želim isti princip za Bugattijeve modele“, izjavio je Mate.

„Želimo da stvorimo nešto sasvim posebno, nešto što nije moguće uporediti sa bilo čim drugim na tržištu“, zaključio je Mate Rimac.

AutoRepublika 

(238)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Branko

“ On ističe da Volkswagen nikada nije imao problema sa profitabilnošću ove marke, ali nisu imali viziju za budućnost… ” 😂😂😂 Ma jok, zato su ga i “dali” Rimcu, previše su para uzimali…