1. Home
  2. Vesti
  3. Hunt MC410 predstavljen
Hunt MC410 predstavljen
0

Hunt MC410 predstavljen

633
0
Podelite sa prijateljima:

Mijas je ruski grad u Čeljabinskoj oblasti koji broji oko 150.000 stanovnika. Poznat je kao sedište kompanije koja je angažovana u proizvodnji teške mašinerije novouspostavljene marke Hunt (Heavy Machinery Plant), čija je gama nedavno obogaćena teškim komercijalnim vozilom koje je ponelo oznake Hunt MC410.

Teškaš leži na četiri (pogonske) osovine a dizajniran je na način da sa teretom i vučenim elementima može da teži do 110 tona. Težina samog kamiona iznosi 13,5 tona, dok je najveći dozvoljeni teret na sedlu, limitiran na 30.000 kilograma.

Po mnogim pitanjima, MC410 je standardizovan sa ostatkom proizvodnog portfolija kompanije. Poseduje identičnu šasiju, sistem oslanjanja kao i HanDe pogonske osovine (prednja i zadnja sa devet odnosno šesnaest tona).

Pogonska grupa je takođe, preneta sa ostalih primeraka proizvođača a potpisuje je kineska marka Weichai, samo što je kod modela MC410 ona “dopingovana” do nivoa isporuke 500 konjskih snaga i 2.400 njutn metara obrtnog momenta.

Transimisona jedinica takođe poseduje neke razlike u odnosu na standardnu, odnosno radi se o hidromehaničkom automatiku koji je razvila još jedna kompanija iz Kine, Xian FC. Ovaj proizvođač je osnovan kao zajednički poduhvat lokalnog društva Shaanxi i čuvenog Caterpillara.

MC410 je obuven u pneumatike podesne za upotrebu na nepristupačnim terenima, veličine 16R20 na prednjem delu, kao i 24R21 na zadnjem kraju. Putnička kabina je kopija rešenja koje primenjuje beloruski Maz, odnosno krov je visoko postavljen što je odluka koja je omogućila da dva kreveta mogu biti smeštena u kabini.

Proizvodnja modela MC410 je već pokrenuta. Prodajna cena noviteta, po običaju, umnogome zavisi od specificirane opreme, odnosno uslovljena je potrebama konkretnog kupca, ali ona svakako ne može biti niska.

AutoRepublika

(633)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments