1. Home
  2. Vesti
  3. Opel počeo sa proizvodnjom nove Astre
Opel počeo sa proizvodnjom nove Astre
1

Opel počeo sa proizvodnjom nove Astre

1.50K
1
Podelite sa prijateljima:

Prvi primerci Astre L sišli su sa montažnih traka u Riselshajmu.

Sa smenom generacija došlo je do nekoliko velikih izmena za Opelov kompakt. Osim što su napušteni tehnologija i pogonske jedinice iz Opelove GM ere i preuzete komponente iz PSA grupe, odnosno današnjeg Stellantisa, ujedno je Astra dobila i novi dom.

Prethodni kompakt stvaran je u fabrici u Poljskoj i montaža tog modela okončana je u decembru prošle godine. Tako će se nova iteracija nemačkog hečbeka proizvoditi u Riselshajmu, pokraj sedišta germanskog brenda. Uve Hohgešurc, šef Opela, istakao je da će dolazak Astre L biti vrlo bitan za tu marku.

“Astra nam daje novi impuls i zamajac prodaji”, istakao je Hohgešurc. On je dodao da je već montirano 500 primeraka ovog modela, te da će fabrika u Riselshajmu raditi u dve smene.

Ovaj pogon osim Astre vrši proizvodnju još dva modela – Opelove perjanice Insignije ali i bratskog DS4.

Jasno je koliko je novi kompakt bitan za nemačku kompaniju, jer je od 1991. godine, otkada je on stigao na tržište isporučeno više od 15 miliona jedinica. Prethodna generacija, Astra K, nije se proslavila sa prodajom, videćemo za šta je novi model kadar…

AutoRepublika 

(1499)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Vlada

“Astra nam daje novi impuls i zamajac prodaji”,, nadam se ne plivajuci