1. Home
  2. Vesti
  3. Španska policija osnažila patrolnu flotu sa više od 300 primeraka Alfinog Stelvija
Španska policija osnažila patrolnu flotu sa više od 300 primeraka Alfinog Stelvija
7

Španska policija osnažila patrolnu flotu sa više od 300 primeraka Alfinog Stelvija

884
7
Podelite sa prijateljima:

Ozbiljna porudžbina stigla je na adresu Alfe Romeo sa Pirinejskog poluostrva.

Alfi ove godine ne ide najbolje, te je ovakva velika narudžbina krajnje dobrodošla za brend iz Milana. Španska Guardia Civil izabrala je na svom tenderu Stelvio za ulogu patrolnog vozila na tamošnjim auto-putevima.

Španci su ukupno poručili 301 primerak ovog italijanskog SUV-a, i svi četvorotočkaši već su stigli snagama reda i zakona ove zemlje. Guardia Civil odlučila se za Stelvio sa 2,2-litarskim dizel agregatom koji dostavlja 190 ks.

Zbog specifičnosti pojedinih planinskih regija na Pirinejskom poluostrvu, zahtevano je da vozilo bude sa sistemom pogona na sva četiri točka. Ono što je još potrebno napomenuti to je da se kod pomenutog SUV-a snaga na osovine prenosi putem osmostepenog automatskog menjača.

Inače, španska policija već koristi Stelvio, stoga je stigla i ova narudžbina, jer su, kako sami kažu, uverili se u sve kvalitete ovog vozila. Ovaj SUV je ove godine (zaključno sa novembrom) ujedno i najprodavaniji model Alfe Romeo sa gotovo 15.000 isporučenih jedinica i pad prodaje od 2%.

AutoRepublika 

(884)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

7 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Bravo za Špance.
Dobra odluka.

Izmenjeno 2 godine pre od strane moron
s mile

Lepotica u pogrešnoj haljini…

Laki

Mašala.

BB

Kupili mjeseečnu proizvodnju…
Valja će ovo da ozdravi Iznoguda…

moron

Dugo ga već nema … Da se nije, da zlo ne čuje, već „predstavio Gospodu“ ?

himera

Kerovi wuf wuf

Rikošet

Nema Donovog komentara na vijesti o Alfi, a neki dan se žalio da je gripozan.

Nadam se da je na skijanju, bez signala za internet…

Izmenjeno 2 godine pre od strane Rikošet