1. Home
  2. Vesti
  3. Dva atraktivna koncepta na VW-ovoj Worthersee manifestaciji (galerija)
Dva atraktivna koncepta na VW-ovoj Worthersee manifestaciji (galerija)
0

Dva atraktivna koncepta na VW-ovoj Worthersee manifestaciji (galerija)

226
0
Podelite sa prijateljima:

Električni GTE ImpulsE Estate koncept se takođe pridružuje događaju.

Jučerašnji tizer nas je sve ostavio u iščekivanju novog GTI Worthersee koncepta. Čekanju je ubrzo došao kraj, jer je VW lansirao gomilu fotografija, i to ne jednog već dva koncepta, uz pripadajuće detalje.

GTI First Decade koncept je delo 13 studenata, a dolazi u atraktivnom dvotonskom plavom finišu sa posebnim akcentima. Satin Ocean Shimmer finiš sa folijom u plavom hromu, naglašava Atlantic Blue metalik boju. Tu je i Clubsport zadnji spojler i originalni naplaci od 20 cola.

Zadnja sedišta su uklonjena da bi bio dobijen više trkački ambijent. Tu su novi zvučnici i rezervni točak, dok vozačko sedište može da se podešava putem aplikacije na smartfonu ili tabletu. U atraktivnu opremu se ubrajaju funkcije masaže i memorisanja pozicije. Dva prednja sportska sedišta su presvučena kombinacijom titanijum-crne napa kože i alkantare sa plavim šavovima.

Snaga dolazi iz hibridne postavke koja isporučuje 415 ks. Benzinski motor pogoni prednje točkove, dok je elektromotor od 48 V zadužen za zadnje. Dva pogonska sistema mogu da funkcionišu separatno kao i u sinergiji. Međutim, ovaj GTI neće biti jedina atrakcija. Drugi koncept je GTE Estate ImpulsE iz Cvikaua. I njega su u potpunosti kreirali VW-ovi studenti. Ovaj  model koristi bateriju od 16,9 kWh, koja udvostručuje autonomiju koncepta.

Spolja gledajući, GTE odlikuje mat finiš u pet nijansi, uključujući boje kao što su Oryx White bela, Apassionata Blue plava, Anthracite, Hallmark i St. James crvena.

Sa oba koncepta će biti skinut veo danas, kada krene manifestacija u Verterzeu.

(226)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments