1. Home
  2. Vesti
  3. Nova sezona Top Geara počinje 17. februara
Nova sezona Top Geara počinje 17. februara
0

Nova sezona Top Geara počinje 17. februara

293
0
Podelite sa prijateljima:

Nova, 26. sezona čuvene britanske emisije o automobilima premijerno će početi sa emitovanjem 17. februara, saopštio je BBC. 

Postavku voditelja za nadolazeće emisije čine Met LeBlenk, Kris Haris i Rori Rid. Iako je Top Gear nekoliko godina nakon odlaska Klarksona, Meja i Hamonda bio u velikom problemu zbog opadanja gledanosti i mahom negativnih komentara čini se da su sada ponovo na pravom putu. No, pitanje je i koliko će to dugo trajati.

Nije tajna da je Top Gear izuzetno skup projekat koji u prethodne tri godine nije opravdao očekivanja. Konačno su se stvari složile, a gledaoci odali počast bivšem Džoiju iz „Prijatelja“ i stručnom Krisu Harisu. Ipak, sledeće godine nećemo gledati Meta u Top Gearu, jer je napustio šou zbog prevelike udaljenosti lokacija za snimanje od njegovog doma. Trio voditelja napušta i pomalo neubedljivi Rori Rid, te jedini prezenter koji ostaje za 27. sezonu jeste Kris Haris.

Što se tiče aktuelne sezone, BBC je ponudio krajnje zanimljiv siže. Između ostalog gledaćemo: najbolje alternative među superautomobilima za porodične modele, brdska trka u najmanjim 4×4 vozilima u Britaniji. vožnju duž Šri Lanke u tuk-tukovima, Porsche 911 GT2 RS u rukama Krisa Harisa, kao i vodič za kupovinu polovnog luksuznog automobila po ceni nove Dacije Sandero.

Britanski javni servis već je najavio ko će činiti prezentersku trojku za narednu sezonu. To su već pomenuti Haris, Padi MekGinis i Endrju Flintof. Oba nova voditelja slabo su poznati van granica matične zemlje.

AutoRepublika 

(293)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments