1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo Tonale – prikazan prvi zvanični snimak (VIDEO)
Alfa Romeo Tonale – prikazan prvi zvanični snimak (VIDEO)
5

Alfa Romeo Tonale – prikazan prvi zvanični snimak (VIDEO)

1.88K
5
Podelite sa prijateljima:

Šef italijanske marke objavio je kratak video kao najavu novog Tonalea. 

O ovom kompaktnom SUV-u se toliko dugo priča da je to gotovo neverovatno. Uostalom, to je jedini opipljivi novitet Alfe u prethodnih nekoliko godina, te je stoga i veliko iščekivanje kada će se pojaviti ovaj model.

U videu koji je na svom Twitter nalogu objavio Žan-Filip Imparato, Alfa se zahvaljuje vernim alfistima širom sveta uz najavu da stižu bolja vremena za ovaj brend. Nadamo se da je tako, jer gori period od 2021. godine teško da im se može dogoditi. Na samom kraju snimka ima nekoliko kadrova sa Tonaleom.

Tonale je, u suštini, projekat bivše uprave Alfe Romeo, ali će na scenu stupiti pod dirigentskom palicom Imparata, koji je inače i odložio premijeru ovog SUV-a jer nije bio zadovoljan performansama plug-in hibridnog pogonskog sklopa. Nedavno su se na internetu pojavile detaljnije informacije o Alfinom kompaktnom adutu.

Više o tome kako će izgledati paleta motora Tonalea, ali i kako će se nazivati trimovi, te kolika bi trebalo da bude početna cena možete pročitati OVDE. 

Ranije su iz Alfe Romeo stigli podaci da imaju ogromne ambicije sa Tonaleom, te da ciljaju na godišnju prodaju od 100.000 primeraka… Živi bili pa videli, nek im je sa srećom!

AutoRepublika 

(1877)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Jednu stvar ne razumem. Oko motorizacije ove Alfe neki dan smo ovde pročitali „Pored toga, kupci će moći da biraju i jedan od dva benzinca. Zapravo radi se o dve konfiguracije 1,3-litarskog agregate sa 130 odnosno 160 „grla“, s tim da potonja varijanta ima pomoć i sistema blagog hibrida.“ A takodje, neki dan (posle toga) smo oko sledećeg fejslifta Fiata 500X pročitali: „Italijani su uvereni da će biti i promena u paleti motora. Najavljuju dolazak novog benzinskog agregata kodne oznake T5, koji ima radnu zapreminu 1,5 litara i koristi turbo punjač. Lepa vest je to što se radi o motoru… Pročitaj više »

BB

A kakav će motor PHEV imati? Da nećentu 1.5l?

BB

Ja sam čuo da će promijeniti ime u Godo… 😂🤣

Iznogud Časni

🤮

Bungi

„Brzina“ kojom Alfa predstavlja modele je katastrofalno spora.Dok oni iskilave neki model Kinezi će osvojiti tehnologiju nuklearne fuzije.