1. Home
  2. Vesti
  3. Renault Kadjar ipak neće dobiti novu generaciju?!
Renault Kadjar ipak neće dobiti novu generaciju?!
3

Renault Kadjar ipak neće dobiti novu generaciju?!

860
3
Podelite sa prijateljima:

Nove glasine iz Francuske navode da će Kadjar posle samo jedne iteracije otići u penziju.

Kako javljaju kolege “trikolori” Renault će uskoro plasirati zamenu za Kadjara koja će poneti novi naziv. Navodno će se zvati Audace, a sve je to želja prvog čoveka francuske marke.

Luka de Meo želi da novitet “krene od nule” i da se ne povezuje sa neuspešnm karijerom Kadjara. Naime, ovaj model je na startu prodaje sredinom 2015. godine beležio vrlo dobru prodaju, ali je ona nakon toga bila sve slabija.

Sada je javna tajna da je Renault vrlo nezadovoljan isporukama SUV-a iz C segmenta. Francuzima se zamera da je Kadjar već zastareo model, i da je nepogodan za primenu novih tehnologija (odnosno elektrifikaciju).

Kadjarov naslednik, odnosno Audace, trebalo bi da bude uvodnik u potpuno novu generaciju Renaultovih vozila. Naime, Losange želi da se preusmeri na skuplja vozila i da nudi poslednju reč tehnologije kako bi se fokusirali na veću zaradu po svakoj prodatoj jedinici…

Bilo kako bilo, francuski automobilski novinari uvereni su da će Audace biti predstavljen u narednih par meseci, a mi smatramo da će to verovatno biti u prvom kvartalu iduće godine.

Prvu najavu nalednika Kadjara smo pisali još u septembru i tom prilikom preneli i spekulativni render.

AutoRepublika 

(860)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Još jedno SUV smeće..

Ko se ljuti

Sto se ljutite tako za Renault brend? Mozda vi imate bolju marku? Svako ima svoj ukus. Pa mozda i vi neki?

Renault Terminator

Renault se vozi u mojoj familiji 31 godinu…mislim da to govori sasvim dovoljno o mome ukusu a i daje mi za pravo da ih hvalim ali i da ih pljujem kao što i radim u zadnje vrijeme jer su potpuno zanemarili ukuse tradicionalnih kupaca (u koje sebe ubrajam) koji kupuju njihove automobile i sve svoje resurse su usmjerili na SUV segmentu.Renault je sa ovim zadnjim Cliom završio sa proizvodnjom klasičnih,normalnih automobila. Pored aktuelnog Renaulta,još sledeći auto koji budem uzimao za sebe biće Renault i to će biti zadnji Renault i za to će biti prvenstveno zaslužan sam Renault što mijenjam… Pročitaj više »