1. Home
  2. Vesti
  3. Renault počeo da prima narudžbine za električni Megane
Renault počeo da prima narudžbine za električni Megane
2

Renault počeo da prima narudžbine za električni Megane

237
2
Podelite sa prijateljima:

Francuska marka otvorila je knjigu porudžbina za Megane E-Tech u Evropi.

Renault poprilično agresivno radi na promociji svog novog baterijskog SUV-a. Osim što nosi naziv Megane, sa konvencionalnim hečbekom i karavanom nema baš ništa zajedničko. Nekoliko puta do sada, šef ovog brenda – Luka de Meo, istakao je da sa pomenutim modelom kreće nova era za francuskog proizvođača.

Koliko će koštati Megane E-Tech još ostaje da se vidi… Renault nije saopštio cene, ali je otvorio mogućnost naručivanja električnog aduta. Sve što je potrebno uraditi jeste da se poruči automobil putem veb sajta Renaulta, ali se zahteva i uplata od 100 evra za rezervaciju.

Prvi primerci električnog Meganea biće dostavljeni u martu naredne godine, a Renault je potvrdio da će kompletan cenovnik za ovaj krosover biti obelodanjen mesec dana ranije, kako bi se javnost i poručioci detaljnije upoznali sa vozilom.

Za razliku od brojnih konkurenata koji su proizvodnju novih električnih modela počeli sa takozvanim specijalnim edicijama koje su imale ograničen broj primeraka, Renault je uzeo drugačiji pristup i odmah počeo sa promocijom standardnog četvorotočkaša.

Dolazak električnog imenjaka ne znači i momentalni kraj za standardni Megane, mada je aktuelna generacija ionako na zalasku komercijalne karijere. Renault planira kohabitaciju ova dva modela bar neko vreme, a nakon toga nejasno je kakva će sudbina zadesiti konvencionalni Megane.

AutoRepublika 

(237)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Slavko

Tesko da ce biti skuplji od one Fabije sto drug moron okaci juce. 😀

Renault Terminator

Osuđen na propast.Renault po ko zna koji put u svojoj istoriji sam sebi puca u nogu..