1. Home
  2. Vesti
  3. Organizatori Salona automobila u Ženevi pripremaju i manifestaciju u Dohi
Organizatori Salona automobila u Ženevi pripremaju i manifestaciju u Dohi
0

Organizatori Salona automobila u Ženevi pripremaju i manifestaciju u Dohi

134
0
Podelite sa prijateljima:

Ženevski auto-salon dobiće još jedan sestrinski događaj u Kataru.

Katar je postao blizak sa organizatorima najprestižnije automobilske manifestacije na svetu, a iz njihove saradnje stiže novi auto-salon. On će se održavati u Dohi na svake dve godine i deo je šire strategije Katara za privlačenje turista u ovu zemlju.

Akbar Al Baker, čovek zadužen za razvoj turizma u Kataru i ujedno izvršni direktor kompanije Qatar Airways, naglasio je da je veoma zadovoljan postignutim dogovorom. “Bitno je da osim ostale infrastrukture za unapređivanje turizma u našoj državi obezbedimo i održavanje ovakvih međunarodnih događaja koji će privući ljude u Dohu”, kazao je Al Baker.

Ovaj automobilski salon u Dohi trebalo bi da se održi 2022. ili 2023. godine, još uvek nije precizirano. Podsetimo, iduća “fešta” u Ženevi biće održana tek naredne godine.

Pandemija korona virusa otkazala je već dva izdanja ženevskog auto-salona – 2020. i 2021. godine. Idući će se održati od 19. do 27. februara sledeće godine.

AutoRepublika 

(134)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments