1. Home
  2. Vesti
  3. Renault u Holandiji više ne nudi Megane u hečbek izdanju
Renault u Holandiji više ne nudi Megane u hečbek izdanju
0

Renault u Holandiji više ne nudi Megane u hečbek izdanju

230
0
Podelite sa prijateljima:

Kako kažu predstavnici francuske marke – u pitanju je strateška odluka.

Megane u standardnoj hečbek varijanti više nije moguće naručiti u Holandiji. Renault je povukao model sa online konfiguratora za tu zemlju. Rukovodioci galskog brenda ističu da hečbek nije naročito popularan u ovoj državi Beneluksa.

To ne znači da će Megane u potpunosti izostati iz Holandije. U ponudi ostaje karavansko izdanje, što je u skladu sa preferencijama tamošnjih potrošača koji mnogo vole ovakve praktične izvedbe.

Nadležni u Renaultu navode da je povlačenjem hečbeka iz Holandije ostavljen veći prostor za karavansku verziju, ali i da se pravi mesto za dolazak noviteta – električnog Meganea.

Renault MeganE, kako mu glasi zvaničan naziv, biće predstavljen vrlo uskoro – početkom septembra na Salonu automobila u Minhenu. Električni krosoveri su poprilično popularni u Holandiji, te u Renaultu očekuju da će budući baterijski Megane ostvariti vrlo dobre prodajne rezultate u ovoj zemlji.

Aktuelna iteracija konvencionalnog Meganea više puta je bila na „skeneru“ našeg kolege Perice Rajkovića. Kakvi su utisci o hečbeku sa dizel motorom možete pročitati ovde, dok je recenzija plug-in hibridne kavaravanske varijante dostupna na sledećem linku.

AutoRepublika 

(230)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments