1. Home
  2. Vesti
  3. Genesis G70 u Nemačkoj ima početnu cenu od 39.100 evra
Genesis G70 u Nemačkoj ima početnu cenu od 39.100 evra
4

Genesis G70 u Nemačkoj ima početnu cenu od 39.100 evra

2.63K
4
Podelite sa prijateljima:

Osvežena limuzina iz D segmenta pokušaće da se nametne kupcima u „Dojčlandu“.

Veliki zalogaj za Genesis. Pokušati da se nemačkim premijum markama umanji prodaja na njihovom terenu – skoro pa nemoguće, no videćemo da li će Korejci uspeti tamo gde ni Japanci, pa ni ostali Evropljani nisu.

Genesis je zategao bore modelu G70, koji u Evropi ima i karavansko izdanje, i kao takvog ga poslao na kaljenje na Starom kontinentu. Premijum berlina nudi 14 boja, četiri dizajna točkova, praktično sve napredne pasivne i aktivne bezbednosne sisteme.

Kupci u Nemačkoj moći će da izaberu jedan od dva motora, i oba poseduju četiri redno postavljena cilindra. Čast benzinaca brani dvolitarska pogonska jedinica potpomognuta turbo punjačem. Ovaj agregat isporučuje 255 ks i 353 Nm.

 

Što se tiče dizelaša u ponudi je 2,2-litarski turbo motor koji dostavlja 202 ks i 441 Nm. Genesis u rukavu krije i V6 blok, ali ovaj nije našao put do nemačkog tržišta. Bar ne za sada, i nema informacija da li će se eventualno „ušunjati“ u ponudu.

Početna cena za Genesis G70 u Nemačkoj je 39.100 evra. Takav automobil koristi benzinski agregat uparen sa osmostepenim automatskim menjačem koji snagu šalje na sve točkove. Za dizelaš sa transmisijom sa istim brojem prenosa, ali i pogonom samo na zadnje točkove neophodno je izdvojiti nešto više novca – 41.500 evra.

G70 je u zemlji Germana dostupan u tri trima: Premium Line, Luxury Line i Sport Line. Pomenuti 2,2-litarski dizel motor sa pogonom na obe osovine moguće je nabaviti samo sa Luxury Line paketom, što dovodi cenu do 46.590 evra.

U ponudi je još jedna verzija – RWD benzinac. Ova varijanta ujedno je i najskuplja. Za takvo zadovoljstvo u Nemačkoj mora se platiti 47.610 evra.

AutoRepublika 

(2629)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Kao dobro opremljena Fabia 🤣😂🤣😂

TheStig

Težak izbor. Azijski Geneza maneken ili Svapski Passato lubeničar🤣

Milan

Odlican

Iznogud

Biće dobar