1. Home
  2. Vesti
  3. Lamborghini ipak ne gleda u prošlost
Lamborghini ipak ne gleda u prošlost
1

Lamborghini ipak ne gleda u prošlost

271
1
Podelite sa prijateljima:

Novi Countach nije početak trenda kod italijanske marke.

Sve je više retro automobila na sceni. Još od Fiata 500 i Minija sa početak trećeg milenijuma, pa do novog talasa koji je stigao sa Renaultom 5 i Countachom. Mnoštvo legendi je ponovo na sceni, ali je Lambo ovo bio početak, ali ujedno i kraj.

Izvršni direktor ovog brenda, Stefan Vinkelman, odbacio je mogućnost povratka drugim slavnim nazivima iz istorije “razjarenog bika”. “Želim da se u budućnosti osvrnemo i vidimo da se nismo služili idejama iz prošlosti, već da smo stvarali nove legende”, kazao je Vinkelman.

On je negirao priče da će Lamborghini plasirati još retro vozila. Novi Countach neće biti prekretnica za italijansku marku.

Podsetimo, Countach mk2 je zapravo prepakovani Sian, koji je inače baziran na Aventadoru. Lamborghini je nedavno saopštio da je već rasprodao kompletnu seriju Countacha od 112 automobila, a početna cena iznosila je dva miliona evra za jedno vozilo.

AutoRepublika 

(271)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Sasa

Kakve veze imaju italijani? Sve se nemci pitaju vec najmanje 10 godina.