1. Home
  2. Vesti
  3. Osveženi Mercedes GLC i CLA Shooting Brake potvrđeni za Ženevu
Osveženi Mercedes GLC i CLA Shooting Brake potvrđeni za Ženevu
1

Osveženi Mercedes GLC i CLA Shooting Brake potvrđeni za Ženevu

185
1
Podelite sa prijateljima:

Novi Concept EQV električni SUV će se takođe naći na ženevskom štandu.

Salon automobila u Ženevi samo što nije, a Mercedes-Benz će predstaviti neke simpatične novitete.

Restilizovani GLC  i karavanska verzija CLA klase su na meniju, a špijunske fotografije oba vozila se u velikim količinama mogu pronaći na internetu.  SUV prolazi kroz neznatno revidiranje s osveženim prednjim farovima i redizajniranom zadnjom signalnom grupom.

Takođe, biće izmena i u enterijeru, ali s obzirom na to da se radi o restilizaciji, a ne novom modelu, izmene će biti neznatne.

Očekuje se i nešto više „konja“ ispod haube, a u međuvemenu će CLA Shooting Brake nastaviti da oduševljava sve ljubitelje karavana svojim izvanrednim dizajnom. Sedan je predstavljen prošlog meseca na CES-u u Las Vegasu.

Novajlija je nešto veći od prethodnika i naravno „napakovan“ novom tehnologijom, tako da ne čudi što je premijerno predstavljen na sajmu elektronike. Očekuje se i više korisnog prostora koji će ponuditi prtljažnik.

Pored ovih najavljenih debija, Mercedes planira da predstavi i novi električni koncept pod imenom EQV. Kompanija mu je okačila etiketu „prvog svetskog SUV-a u premijum segmentu s čisto baterijsko-električnim pogonom“, a  navodno je reč o modelu veoma bliskom serijskom. Da li to onda znači da po Mercedesu Tesla Model X nije „premijum“?

U Švajcarsku će pristići i nova V klasa, a nedavno predstavljeni SL 500 Grand Edition i SLC 300 Final Edition roudsteri će ulepšati Mercedesov štand.

AutoRepublika

.

 

(185)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Dzoniz

Prvi premijum SUV sa čisto baterijsko-električnim pogonom? Ako ne smatraju Teslu Model X, šta je onda Audi E tron?