1. Home
  2. Vesti
  3. Predstavljen Mercedes-AMG A35 u sedan izdanju (GALERIJA)
Predstavljen Mercedes-AMG A35 u sedan izdanju (GALERIJA)
1

Predstavljen Mercedes-AMG A35 u sedan izdanju (GALERIJA)

387
1
Podelite sa prijateljima:

Nakon hedžbek varijante, stiže i performantna limuzina sa oznakom A35. 

Kako kažu u Mercedesu, ovaj model namenjen je onima koji žele sportske performanse, bez odricanja komfora i udobnosti za putnike. Kada je reč o potonjem, predstavnici nemačke marke ističu da A35 sedan nudi čak 940 mm prostora oko glave putnika na zadnjim sedištima, što je rezultat najbolji u klasi. Osim toga, ponose se i sa 420 litara korisne zapremine prtljažnika.

Pod haubom se nalazi turbo dvolitarski redni četvorocilindraš koji razvija 306 ks i 400 Nm, a snaga se na sve točkove prenosi putem sedmostepenog automatskog menjača sa duplom spojnicom.

Mercedes-AMG A 35 Sedan

Iz stanja mirovanja do „stotke“ stiže za svega 4,8 sekundi, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 250 km/h.

Pored AMG paketa koji donosi neophodne izmene u stilu eksterijera i enterijera i ovaj model bio je MBUX sistem. Osim toga, pred vozačem će biti postavljena digitalna instrumentalna tabla.

Mercedes još nije saopštio cene za sedan verziju A35, ali se očekuje da će biti malo skuplja od hedžbeka koji u Evropi startuje od 47.500 evra.

AutoRepublika 

 

(387)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Dzoniz

Nerazumem šta će im sedan pored CLA. Kao da žele kanibalizam u gami. Samo je pitanje ko će koga pojesti?