1. Home
  2. Vesti
  3. Subaru priprema još jedan terenac
Subaru priprema još jedan terenac
0

Subaru priprema još jedan terenac

237
0
Podelite sa prijateljima:

Pre nekoliko meseci je postalo poznato da će se proterenski karavan Subaru Outback Wilderness pojaviti u američkim prodajnim katalozima japanske marke, s uvećanim brojem milimetara od podloge do najniže tačke na podvozju, i to sve do 24 centimetara. Pride, novitet će krasiti i proširen trag točkova, nove opruge, amortizeri, kao rekonfigurisani varijator Lineartronic, uz sistem X-Mode system, unapređenu zaštitu motora, 17-inčne felne i terenske gume Yokohama Geolandar.

Dodatno će kupci moći da računaju i na veći broj unapređena poput ugradnje originalnih plastičnih karoserijskih dodataka u formi produženja lukova iznad točkova, implementacije vodootporne tkanine za presvlake sedišta u kabini i multimedijalnog sistema s uzdužnim i poprečnim kotrljajućim indikatorima.

Ali, uskoro će naziv Wilderness biti iskorišćen kako bi se pod tim imenom promovisao zaseban podbrend, koji će uključivati najmanje dva modela.

Sudeći po tizerima koje je objavio Subaru, za očekivati je da ćemo uskoro videti još jednog terenca koji će se priključiti karavanu Outback Wilderness, iako Japanci još uvek nisu dali konkretnu informaciju o tome kakve konfiguracije će biti novitet.

Najverovatnije će to biti krosover Forester, a koji će biti prilagođen sledeći isti šablon, to jest program kroz koji je prošao i Outback, a što bi podrazumevalo malo banalnije uvećanje klirensa.

Slika nam pokazuje i da će novi proizvod dobiti nove karoserijske dodatke, kao i prikladan dekor. Možete očekivati i neke modifikacije i novine u enterijeru, iako je rano još uvek nagađati o čemu se tačno radi. Čini se preuranjenim i spekulisati na temu izmena u smislu tehnoloških rešenja.

Subaru Outback Wilderness, na obe fotografije iznad

Avaj, karavan Outback Wilderness još uvek nije ponuđen nigde van teritorije Severne Amerike, ponajviše zbog toga što se takva izvođenja montiraju u fabrici izgrađenoj u američkoj saveznoj državi Indijani. Međutim, Forester nije deo lokalne proizvodne linije, uz opasku da pomenuta fabrika u Indijani predstavlja mesto gde se sklapaju modeli: Impreza, Legacy i Ascent.

Dakle, pored želje da vam pružimo kompletnu i edukativnu informaciju, ovo navodimo i zbog toga što su, logično veće šanse terenskih modifikacija ovih modela da se domognu inostranih tržišta u nekom trenutku u budućnosti.

AutoRepublika

(237)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments