1. Home
  2. Vesti
  3. Mehaničar „testirao“ mušterijin Chevrolet Corvette do 237 km/h na javnom autoputu
Mehaničar „testirao“ mušterijin Chevrolet Corvette do 237 km/h na javnom autoputu
4

Mehaničar „testirao“ mušterijin Chevrolet Corvette do 237 km/h na javnom autoputu

3.84K
4
Podelite sa prijateljima:

Zanimljiva priča stiže iz američke savezne države Kalifornije ovih dana gde je jedan vlasnik modela Chevrolet Corvette ostavio svoj primerak u servisu, a zatim se šokirao kada je video šta su zaposleni uradili sa njim. Kako prenosi sajt GM Authority, jedan Amerikanca iz San Franciska je čekao čak jedanaest meseci da mu bude isporučen plav Corvette, a zatim se jako razočarao kada je shvatio da ima mehaničkih problema.

Ali pošto je automobil bio pod garancijom, vlasnik ga je ostavio u servisu izložbeno-prodajnog salona gde ga je kupio, i nakon par dana preuzeo. Rečeno mu je da je problem ležao u jednoj od svećica koja nije bila dovoljno zavijena i očekivanja su bila da bi se tu priča mogla završiti.


Ali vlasniku neki đavo nije dao mira pa je odlučio da pogleda video snimak sa male kamere koja je postavljena u automobilu. Tu se šokirao kada je video jednog od mehaničara kako, ne samo što vozi njegovog ljubimca pri brzini od čak 237 km/h na javnom autoputu, već se u jednom momentu trka i sa Dodgeom Chargerom.

Odmah je kontaktirao vlasnika salona, ali kako nije uspeo da ga dobije telefonom, odlučio je da izbaci svoj bes na društvenoj mreži. Svoju priču je prvo objavio na sajtu Reddit, a zatim i na zvaničnom sajtu američke firme koji se zove GM Authority.

Malo po malo stigao je i do kontakt informacija glavnog menadžera, a ovaj mu se izvinio i odlučio da ponudi nadoknadu uz želju da sporni video snimak bude skinut sa interneta. Naime, salon je dobio toliko loš publicitet da je bio spreman na bilo kakvu nadoknadu samo da ne izgubi još više mušterija. Ali, osoba iz naše priče nikako nije bila oduševljena prvom ponudom, koja se odnosila na detaljno poliranje i pranje u vrednosti od 500 dolara. Kada je vlasnik odbio, dve strane su postigle dogovor po kojem će Corvette dobiti produženu garanciju, mada napominje da pismeni ugovor još uvek nije postignut i da u vreme pisanja ove priče čeka na dokumentaciju.

U celu priču se naravno umešala i kalifornijska policija koja još uvek nije odlučila kakva kazna se smeši mehaničaru koji je odlučio da vozi brzinom od čak 237 km/h, i to u zoni gde je ograničenje samo 88 km/h. Dok je identitet mehaničara poznat, trenutno se traga za vlasnikom Dodgea Chargera koji se trkao protiv Corvette na autoputu.

Vlasnik je održao svoje obećanje i skinuo sporni snimak sa društvene mreže Youtube, ali kako na internetu malo šta može biti sakriveno, tako je i ovaj video snimak. Možete da ga vidite na dnu stranice kolega sa sajta GM Authority.

AutoRepublika

(3839)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Pazi ga previše, Korveta je to, može ona mnogo brže.

BB

Pa šta hoće? Jeli mu produvao svijeće? Žalio se da ne ide a sad ima dokaz da ide… 😄😎

Izmenjeno 2 godine pre od strane BB
Balkanboj

Bilo toga i kod nas na Balkanu, tačnije Autopromet ovlašćeni Opel servis.
Corsa OPC, malo da se proveri nakon serivsa… Bez znanja vlasnika naravno.

Video u prilogu.

https://youtu.be/WzpdefAccQE

BB

Srećom, vezao se…