1. Home
  2. Vesti
  3. Zvezde FK Bajern voziće Aude e-tron GT
Zvezde FK Bajern voziće Aude e-tron GT
0

Zvezde FK Bajern voziće Aude e-tron GT

219
0
Podelite sa prijateljima:

Fudbaleri će ujedno biti i svojevrsna zaštitna lica bavarskog EV modela.

Upućenima je dobro poznata saradnja slavnog fudbalskog kluba Bajern i Audija. Marka sa četiri prstena već neko vreme jedan je od glavnih sponzora ovog tima, a njihove fudbalere i zvaničnike koristi i kao “manekene” za svoja vozila.

Predstavnici ekipe već su imali prilike da se dobro upoznaju sa električnim SUV-om e-tronom, dok će sada dobiti šansu da se zbliže sa električnom limuzinom e-tron GT. Zapravo, fudbalerima i zvaničnicima kluba biće ustupljene GT2 i GT3 RS varijante ovog automobila.

Audi e-tron GT koristiće 15 članova FK Bajern, a jedan od privilegovanih koji će svakodnevno upotrebljavati ovaj električni model jeste i vrhunski strelac – Robert Levandovski.

Andreas Jung, član UO FK Bajern za marketing istakao je da klub na ovaj način daje primer u vezi sa zaštitom klime. “Zajedno sa Audijem želimo da inspirišemo ljude da više mare o klimi, sve kroz pozitivne primere uspešne transformacije”, rekao je Jung.

On je dodao da je elektrifikacija flote FK Bajern tek počela, kao i da će se nastaviti u narednom periodu. Ovaj zvaničnik kluba naveo je i da će na Alijanc areni biti instalirani punjači za električne automobile.

AutoRepublika 

(219)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments