1. Home
  2. Vesti
  3. “Klarksonova farma” dobija i drugu sezonu
“Klarksonova farma” dobija i drugu sezonu
0

“Klarksonova farma” dobija i drugu sezonu

257
0
Podelite sa prijateljima:

Ko bi mogao da zamisli Džeremija Klarksona kao poljoprivrednika?

Gotovo niko, pa čak ni on sam, kako je istakao više puta u intervjuima zarad promocije njegove nove emisije koja je plasirana na Amazon Prime-u.

Klarkson farmu poseduje duži period, ali je tek prošle godine rešio da se aktivno bavi rukovođenjem poslova, i da usput, od toga napravi šou program. Publika je očito odlično reagovala na njegovu novu emisiju, te je Amazon rešio da zatraži od Džeremija da snimi još jednu sezonu.

“Klarksonova farma” dobila je odlične ocene od strane gledalaca. Na sajtu IMDB, ova serija ima vrlo visoku ocenu od čak 9,3 od mogućih 10. Tako je “Klarksonova farma” ušla među 30 najbolje ocenjenih serija na navedenom sajtu, s tim da ima bolju ocenu i od Grand Toura (8,7).

Što se tiče Grand Toura, Džeremi, Džejms i Ričard vratiće se na male ekrane u novom specijalu u toku ove godine.

AutoRepublika 

(257)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments