1. Home
  2. Vesti
  3. Škoda Fabia – prikazan crtež enterijera novog modela
Škoda Fabia – prikazan crtež enterijera novog modela
3

Škoda Fabia – prikazan crtež enterijera novog modela

489
3
Podelite sa prijateljima:

Premijera novog češkog je zakazana za 4. maj. 

Debi četvrte generacije Fabije jedan je od najiščekivanijih ove godine. Škoda je već najavila da neće biti nikakvih oblika elektrifikacije, te da je cilj održati pristupačnu cenu modela iz B segmenta. Nedavno smo imali prilike da vidimo kako će spolja izgledati nova Fabija, a sada smo dobili i prvu skicu enterijera.

Dakle, vidimo da će se nadolazeća Fabia u enterijeru maksimalno ugledati na veću sestru Octaviju. Preuzet je dvokraki volan iz pomenutog aduta iz C segmenta, kao i veći deo izgleda kabinskog prostora.

Na krajevima centralne armature locirana su dva okrugla izduva za vazduh, dok se na vrhu centralne konzole nalazi displej za upravljanje informativno-zabavnim sistemom. Fabija će standardno dolaziti sa ekranom od 6,8 inča, ali je opcionalno moguće uzeti i onaj sa dijagonalom od 9,2 cola.

Ispred vozača je i digitalna instrumentalna tabla od 10,2 inča, mada je moguće da će ona biti deo opcionala, a da kao standard bude ponuđena klasična – analogna. Lepo je što je Škoda zadržala fizičke prekidače i tastere, pogotovo za komandovanje klima uređajem, jer moderna rešenja preko displeja se nisu pokazala kao praktična. Zanimljivo je i da je Fabia zadržala klasičnu ručnu kočnicu.

Sve što znamo o budućoj Fabiji možete pročitati OVDE.

AutoRepublika 

(489)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Rikošet

Fabia je kod nas per, deri model, koji se najčešće kupuje go kao pištolj u verzijama za komercijaliste ili eventualno sa prvim i drugim paketom opreme, te s vremenom s nekom akcijskom opremom…

Ovakav enterijer kao sa ilustracije će imati tek 1% Fabija, tako da ima smisla gledati ga na fotografijama, jer sumnjam da ćemo ga vidjeti uživo…

don

Meni se svidja, dok ne vidim uzivo.

moron

Uz trokraki volan, može da prodje.
Šteta samo što je škoda kod nas skupa u nabavci, a još suplja u održavanju.