1. Home
  2. Vesti
  3. Isuzu predstavio osmotonsku Elf Seriju
Isuzu predstavio osmotonsku Elf Seriju
0

Isuzu predstavio osmotonsku Elf Seriju

117
0
Podelite sa prijateljima:

Ranije smo čitali, pa i bili u prilici da vidimo kamione s oznakom Isuzu Elf, ali su to uglavnom bili primerci težine do 3,5 tona. Međutim, mini gama Elfa je obuhvatnija i uključuje i primerke od osam tona. Upravo takva verzija je nedavno podvrgnuta postupku zatezanja bora.

Od sada, i ova varijanta će koristiti identičan okvir i osovine kao i najteža, 9,5-tonska varijanta u gami. To je omogućilo da se uveća nosivost za pola tone, u odnosu na ono što je nudio prethodnik. Tako je nosivost modernizovanog Elfa narasla na 5,2 tone.

U tehničkom smislu, osmotonac ostaje neizmenjen: opremljen je dizel motorom koji razvija 155 konjskih snaga i koji funkioniše u timu s manuelnim šestostepenim menjačem. Gama uključuje i modifikacije pogonjene gasom, a uz doplatu je moguće dobiti i teškaše s pogonom na sve točkove. Što se tiče promena na spoljašnosti kamiona, treba naglasiti da je pričvršćeno veliko ogledalo za pregled saobraćajnih dešavanja iza vozila. Ovaj retrovizor nudi i sekcije sa širokougaonim prikazom.

Proizvodnja osveženog Isuzua Elfa je već otpočela u pogonima u Uljanovsku, a što se tiče cena, one za ovu varijantu kreću od 39 hiljada evra, kada je pogonjena dizel motorom. Ako se kupac opredeli za verziju s integralnim pogonom, moraće da plati minimalno 46.900 evra, dok je CNG verzija još skuplja – 52 hiljade evra.

Ako ste iznenađeni činjenicom da se vozila marke Isuzu izrađuju u pogonima UAZ-a, nemojte biti. Ranije ovog meseca smo doneli priču da je u pripremi vozilo ruske marke postavljeno na platformu japanskog Isuzua.

AutoRepublika

(117)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments