1. Home
  2. Vesti
  3. Za koliko je prodat Maradonin Porsche 911?!
Za koliko je prodat Maradonin Porsche 911?!
0

Za koliko je prodat Maradonin Porsche 911?!

411
0
Podelite sa prijateljima:

Sredinom prošlog meseca objavljeno je da će se Porsche 911 koji je nekada bio u svojini legendarnog argentinskog fudbalera naći na javnoj aukciji. 

Više o samom automobilu možete pročitati na sledećem linku. Aukciju  je organizovala kuća Bonhams, a četvorotočkaš je bio ponuđen na prodaju tokom javnog nadmetanja u Parizu od 3. do 10. marta ove godine. Eksperti su isprva procenili da će ova 911-ica dostići cenu između 150 i 200 hiljada evra.

Očito je da su potcenili ogromnu popularnost nedavno preminulog Maradone. Podsetimo, Dijego je ovaj automobil koristio vrlo kratko, za vreme dok je živeo u Sevilji i igrao za istoimeni klub 1992. godine. Nakon fudbalera, promenio je još nekoliko vlasnika, ali niko ga nije previše koristio, pa je tako tokom dosadašnjeg života prešao svega 123.000 km.

Procenitelji su značajno omašili sa očekivanjem za koliko će novca biti prodat nekadašnji Maradonin automobil. Na aukciji najviša ponuda bila je 483.000 evra, odnosno daleko više od onoga što se očekivalo. Tako je ovaj Porsche 911 postao jedan od lidera aukcije u Parizu na osnovu najviše ponude.

Evidentno je da je ovoj astronomskoj cifri kumovala činjenica da je nekada tim automobilom upravala i „Božija ruka“. To očigledno ima veliku težinu…

AutoRepublika 

(411)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments