1. Home
  2. Vesti
  3. Seat narednog meseca predstavlja osveženu Aronu
Seat narednog meseca predstavlja osveženu Aronu
0

Seat narednog meseca predstavlja osveženu Aronu

140
0
Podelite sa prijateljima:

Španska marka će u aprilu prikazati restilizovano izdanje gradskog krosovera. 

Špijunske fotografije nastale prilikom testiranja ažurirane Arone ukazuju na to da će biti ozbiljnijih vizuelnih promena. Očekuje se da nadolazeći model poprimi stilske odlike novijih automobila iz Seatovog portfolija.

Može se zaključiti da će Arona dobiti nešto drugačiju rešetku, izmenjenu prednju i zadnju svetlosnu grupu, nove odbojnike, te i druge sitnije promene, što bi sve zajedno trebalo da podari ovom modelu moderniji i atraktivniji izgled. Veruje se i da će Seat ponuditi i nove boje za ažurirani SUV, kao i drukčije felne.

U kabini se ne očekuju velike vizuelne promene, ali se veruje da će Seat poraditi na kvalitetu upotrebljenih materijala, kao i da će obogatiti ponudu u standardnom trimu kod ovog automobila. Sigurno je i da će Arona dobiti informativno-zabavni sistem novije generacije, a sasvim je moguće i da će ekran za upravljanje istim porasti i imati veću dijagonalu.

Što se tiče palete motora, ovde ne bi trebalo očekivati velike promene. Ponuda će se u suštini zasnivati na 1,0-litarskim TSI pogonskim jedinicima, s tim da će najsnažniji motor u gami ostati 1,5 TSI sa 150 ks. Govori se o mogućoj primeni sistema blagog hibrida, što izgleda potpuno logično, a veruje se i da će se sa restilizacijom Arona oprostiti od dizel agregata.

Neko vreme su španski stručni portali najavljivali da će ovaj krosover dobiti TGI motor, ali trenutno o tome ne postoji nikakva zvanična potvrda.

AutoRepublika 

(140)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments